Wikipedia

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Wikipedias hovedkontorer. Bemærk venligst at Jimbo Wales sidder udenfor med sin hund Blitzkrieg.
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Wikipedia.

"Et biord (adverbium) er et ord, som nærmere bestemmer et udsagnsord, et tillægsord, et andet biord eller en hel sætning. Biordene hører til småordene, som på dansk ikke bøjes, uanset deres funktion i sætningen"

~ Wikipedia om biord


"Et biord er et ord"

~ Spademanns Leksikon om biord


"Copy/paste er din ven"

~ Elev om lektier


Wikipedia er en Plat Kopi af Spademanns Leksikon og er desuden meget kedeligt. Man keder sig faktisk ihjel. Hvis nogen skulle være i tvivl: Wikipedia er kedeligt. Ekstremt kedeligt. Faktisk er wikipedia det mest kedelige jorden. Ud over en dag uden rød sodavand. - Altså keder man sig ihjel, når man læser noget på Wikipedia. Denne frygtelige skæbne har indtil nu ramt 12 uskyldige, der opholdt sig for længe på siden.

Firmaet ejes af den verdenskendte superskurk Jimbo Wales, der også står bag bl. a. Wikiea, Wikialdi, det svenske Wikea, og det var også dem, der fandt på at dyrke frugten Wikiwi. Wales udgiver punkmusik under dæknavnet Vivaldi.

Wikipedia har valgt at forklare Spademanns Leksikon som en joke, en sølle parodi på Wikipedia, men sandheden er, at Spademanns Leksikon har eksisteret siden 1654, omkring 10 år før Commodore 64 kom ud, i 1664. Wikipedia er således et ulovligt plagiat af Spademanns Leksikon.

Bidragydere[redigér]

De findes to slags bidragydere på Wikipedia:

Registrede brugere[redigér]

Den typiske Wikipedia-skribent er mand, single, 40+, folkeskolelærer, fra landet, dum, grim, og lytter til Helmut Lotti, er selvhøjtidelig og kører i Mazda 626 med Jason Watt-bremse. Ordet registrerede hentyder til at de fleste skribenter er registret i Ribers.

De registrerede brugere skriver ikke artikler selv, men laver copypaste af artikler fra Salmonsens Konversationsleksikon og andre artikler, man kan finde på WWW.

På en normal dag er mængden af artikler en tiendedel af diskussionsindlæggene og handler for det meste om følgende emner:

... etc. etc. På den måde får skribenterne kørt deres egne cum-shots af i hovedet på læserne, som sidder tilbage med åben mund og en klump i halsen.

"IP-brugere"[redigér]

IP-brugere er kloge folk der ikke har spildt energi på at lade sig registrere. De kan således ikke forfølges af Wikipedias administratorer. Disse brugere er der eneste, der selv skriver artikler til Wikipedia. Her er frit slag til at offentliggøre egne teorier som endegyldige sandheder, øve sig i at stave, sende hilsner til hende den lækre fra parallelklassen eller pædofili-anklager mod læreren.

Fremtidig forretningstrategi[redigér]

Wikipedia overvejer at gentage Lademanns Leksikons succes med at udkomme i bogform og skal derfor i mange år slås med en masse naive skribenter, som troede at det hele var non-profit og GPL og GPS og derfor føler sig snydt.
Derudover satser Wikipedia på at formindske den forudsigelighed, som i dag gør at man aldrig vil kunne finde artikler om bollerum, Conrad og Aksel, Cillit Bang, Ole Erling, Victoria Silvstedt og andre nitro-emner.
Desuden overvejerGoogle at opkøbe Wikipedia for $53.99 og sørge for, at man er nødt til at downloade Google Earth først, for at få access til N-Cyklo-Pædien.

Links[redigér]