Voldtægt

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Hvor er din Gud nu?

du vil gerne vide, hvad en voldtægt er? Nu ved jeg jo ikke, om jeg er den helt rigtige at spørge, jeg mener... jeg har jo lige mødt dig. Men så pyt da. Hvis du nu lige går med mig, hen på det offentlige toilet derovre, bare os to helt alene, så tror jeg, at det bliver en del nemmere at forklare. Nå, det vil du altså ikke. For beskidt, siger du? Du har nok ret, det ville alligevel ikke være så godt, hvis nogen pludselig kom forbi, for, øh... voldtægt er en meget fortrolig ting. Så lad os i stedet snakke sammen i min bil. Den holder på en parkeringsplads i en baggård lidt væk herfra. Der kan vi snakke i fred og ro, uden at blive forstyrret, og dér vil ingen kunne høre dig skri... øh, grine, ja, jeg mener grine. Voldtægt er nemlig en meget, meget sjov ting at diskutere, ja! Nå, lad os gå derover... Kom nu, jeg bider altså ikke. Det kommer først, når jeg bliver virkeligt ophidset... Nej, kom nu, du ved jo, jeg aldrig ville kunne finde på at gøre dig fortræd. Jeg vil bare hyggesnakke lidt sammen. Neej. For fanden. Du ved jeg aldrig nogensinde kunne finde på sådan noget. Du har jo slet ikke set min nye Opel Astra. Der er lyserødt plysindtræk, som er med til at gøre mig utrolig ophidset. Nu er det altså sidste gang, din smatso. Du ved jo, hvad der venter dig. Her er de håndjern jeg købte i sexlegetøjsbutikken. Ja, så'n går det, når man ikke adlyder mig, så bliver jeg så utrolig ophidset. Jeg har også en fin kniv her. Den skinner næsten i lyset fra den eneste, søvnige gadelygte i dette her mørke, klamme og dystre pakhuskvarter.Ja, nu kommer du ind i min Opel Astra. Nu kommer du. Ja ja. Neej. Din farmand kan slet ikke høre dig. Ja, råb du bare noget mere på din far. Jaah, din far han ville få en lige så stor stådreng som jeg. Det plejer mænd jo at gøre. Ja, nu lægger jeg kniven her. Den har jeg jo slet ikke brug for lige nu. Du ligger jo lige der, så oph..................ups!


          Hjørring Sygehus: Døgnrapport onsdag 31. februar

3.00 Mand indbragt med penis i venstre hånd. Selv siger han, at han sad ganske 
   roligt og legede med en kniv, og så smuttede den mellem hænderne på ham. 
   Penis forsøgt syet på igen. Svulmelegemer beskadiget. Erektionsevne helt 
   eller delvis nedsat. Prognose: Amputation af penis 


Fuldbyrdet voldtægt[redigér]

I medierne hører man engang imellem ordene fuldbyrdet voldtægt forekomme. Denne form for voldtægt er da også ganske anstrengende, og kræver en veloplagt og erfaren voldstægtsmand, som er i stand til at sikre sig tilstrækkeligt imod uvedkommendes indblanding, da det tager mindst 18 minutter (Jysk rekord fra 1985) at komme igennem det meget omfangsrige og strengt rituelle voldtægtsforløb.

Discipliner[redigér]

Her er de forskellige discipliner, listet i en lidt tilfældig rækkefølge

Der findes ikke noget definitioner for fuldbyrdet voldtægt mod et mandligt offer, da det så sjældent forekommer[2]

Se også[redigér]

Voldtagne noter[redigér]

 1. I det mindste fulgte hun villigt med
 2. Det er kun i de almindelige fængsler at gruppevoldtægter i baderummene er et problem. I de banderelaterede fængsler smører fængselsfunktionærerne sig ind i babyolie, før de nøgne går ind i baderummet og rituelt "taber" håndsæben foran rockernes alfahan