Verden

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

{{#display_point: |centre=52.923333, 9.235 |zoom=13 |width=400 |height=300 |type=hybrid |controls=type }}

"Ups.."

~ Gud om Verden

"Verden er af lava"

~ Beboer i Pompeji


Verden er en mellemstorby i det nordvestlige Tyskland, på størrelse med Svendborg og Holbæk. Der er hastighedsbegrænsning på 50 km/t alle steder i Verden.

Noget af det Verden er mest kendt for, er det berømte og historiske "Blodbad i Verden", som foregik i år 782. Det var en massakre af 4500 rebelske saxer, som tilsyneladende prøvede at invadere og plyndre Verden. Heldigvis blev de stoppet i tide, før de nåede at gøre skade på Verden.

Etymologi[redigér]

Verden er et ordto stavelser: VER og DEN. "VER" er latin og betyder: foldemaskine. "DEN" er dansk, og det ved du forhåbentlig godt hvad betyder. Sætter man disse ord sammen, får man ordet; VERDEN, altså foldemaskineden. Simpelt!

Med andre ord består verden af alle levende eller tidligere levende på jorden. Og så lige alt det der ikke er levende.

Fremtidsudsigter for Verden[redigér]

Takket være en række matematiske og fysiske love, som er alt for komplicerede for dig, er det lykkedes nogle fra Spademanns Leksikon at opstille følgende forudsigelser for fremtiden i Verden:

Demografi[redigér]

I det 23. århundrede vil der flyve flyvende biler rundt i Verden, som en ganske almindelig ting. Der er ingen fattigdom og Danmark er på størrelse med det nuværende Rusland. Befolkningstallet er faldet med cirka 25% i forhold til det nuværende tal. Det skyldes en vulkan som går i udbrud om tyve år, som derpå starter en kortvarig istid som blev erklæret "overstået" i år 2143, hvor solen atter begyndte at vise sin bare sig.

Undervisning[redigér]

Skoler findes der ikke så mange af i Verden, da der mest bliver benyttet hjemmeundervisning. Det foregår med en hjelm man får over hovedet, og man kommer i en slags koma/trance. Det kræver stadig en vis grad af koncentration, og interesse for at blive uddannet. Ellers bliver du syg i hovedet. Det tager cirka 4-5 måneder, afhængigt af barnets evner, da man typisk starter på dette allerede i 8-9-års alderen.

...sådan lidt af hvert[redigér]

Den gennemsnitlige levealder i Verden ligger på 134 år. I Danmark vil den være lig nul, hvilket er det tredje laveste i Skandinavien. Stormagten USA er opdelt i 3 forskellige lande som hedder: "San York" "New Freedem" og "Le Holm". Disse lande spiller dog ingen rolle i Verden. I fremtiden vil der også være en altdominerende kejser i Verden. Hans navn er Öderbeichel Hankvald, og holder til i Danmarks, i fremtiden, officielle hovedstad: Kirke Såby. Hvilket er højst usædvanligt, at en kejser i Verden flytter til Danmark. Men der skulle efter sigende være billige is.

Se også[redigér]