Venstre (retning)

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Trisambig poseidon-white.jpg Du ledte i virkeligheden efter Venstre - du ved det bare ikke endnu
Venstre er som sagt den hånd hvor tommelfingeren sidder til højre...


Venstre er en retning. Din venstre hånd er den hånd hvor tommelfingeren sidder til højre. Det er dermed den højre tommelfinger, som danner regering.

Venstre kan altså herfor sammenfattes som den retning som er modsat højre.

Der har i de seneste år været studier der bevidst har forsøgt at få retninger som Venstre anerkendt som modsat højre dette er dog ikke lykkedes da den generelle holdning blandt folket forbliver at Venstre ikke er noget man skal pille ved, da den fungerer godt som det er.

Venstres historie[redigér]

Venstre blev opfundet af tidlige hvirvelløse slimdyr i ursuppen. Slimdyrene glemte det dog hurtigt igen, og idéen blev genfundet af en fisk for ca. 78 millioner år siden. Den fisk der fandt ud af det var igang med at flygte med sin flok fra et rovdyr, men skyndte sig at svømme til venstre. Derfor overlevede den og udviklede sig til aberne.

Aberne videreførte denne idé, og en gruppe meget kloge aber fandt ud af at der fandtes en ny retning, ud over venstre, højre, op, ned, frem og tilbage; de fortalte den idé til den mindre sofistikerede del af abekulturen, der gjorte oprør og slog de fleste af de meget kloge aber ihjel. På baggrund af den viden, kunne aberne udvikle sig til menneskene.

Denne viden om den nye retning er desværre gået tabt.

De overlevende meget kloge aber bosatte sig på et kloster, hvor de forøgede deres viden og filosofi. Efter 2. verdenskrig blandte de sig med resten af menneskeheden og deres efterkommere er nu alle forfattere på Spademanns leksikon.

De tidlige kulturer som egypterne filosoferede længe over venstres betydning. Derfor byggede de pyramiderne som et symbol på retningernes forandrelighed - når man står fra den nordlige ende, er den venstre side den modsatte af den venstre side når man står fra syd. Ingen ved til gengæld hvad Sfinksen betyder.

I middelalderen var mange mænd venstrehåndede, men da reglerne i turneringerne sagde at alle skulle bære sværdene i højre hånd. Paven var derfor nådsaget til at sende et anbefalet brev til Gud for at gøre alle venstrehåndede personer højrehåndede i en periode. Gud glemte desværre af ændre det igen efter middelalderen, og folk blev først venstrehåndede igen i 2007.

Den kløgtige vil bemærke at der er masser af folk der var venstrehåndede i Renæssancen og frem til nutiden. Mange af dem var meget intelligente, og forklaringen er at de var efterkommere af de meget kloge aber, som var udvandrede fra klostret i utide.

I 2016 udbrød der krig mellem Australien og Indien på grund af uoverensstemmelser i forhold til retningen venstre. Det blev kaldt den venstrede krig.

Se også[redigér]