Ungdomshuset

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Trisambig poseidon-white.jpg Du ledte i virkeligheden efter Ungdomshuskulturen - du ved det bare ikke endnu

"Reddet af Ritt"

~ Bestseller i 2008


Første udkast til en støtte plakat for Ungdomshuset

Ungdomshuset, blandt brugerne og folk med dårlige talekundskaber kaldet "Ungeren", var et hus på Nørrebro i København, der fra 1982 til 2007 var kendt som tilholdssted for personer, der kulturelt, politisk eller hygiejnisk tog afstand fra det etablerede samfund eller blot havde låst sig ude af deres rigtige lejligheder. Ungdomshuset er også kendt for at være det bedste sted i verden at opholde sig.

"Ungdomshuset længe leve! .. Hellere dø end at opgive drømmen om et samfund der er værd at leve i!"

~ Simon Stenum


Hvad skete der derinde?[redigér]

Dette er et spørgsmål, der er blevet stillet et utal af gange [1] af de danske borgere. Grunden til denne manglende viden er, at de personer, der kunne komme ind i huset ikke ville tale med andre mennesker, når de en sjælden gang imellem bevægede sig ud for at samle ilt. Man kunne derfor kun gætte og overvåge, hvad der kom ind i huset. I en uge holdt PET's spioner øje med indgangen til Ungdomshuset og nedskrev alle genstande, de autonome bar ind. Her er den ucensurede liste. De ting, der var flest af, er skrevet øverst:

 • 68 poser med riskiks.
 • 42 pakker Lambi toiletpapir.
 • 27 plasticposer med uindentificeret indhold.
 • 19 okse-, kalve-, svine-, og fåre-kadavere.
 • 17 numre af Familie Journalen.
 • 15 kasser med rådnende grøntsager.
 • 12 poser skunk/hash, hver ca. 3 kilo.
 • 10 flasker med uidentificerede væsker i.
 • 8 bøger om satanisme, anarki og opskrifter med riskiks.
 • 4 skrigende små børn.
 • 3 sandsynligivs musikere.
 • 1 døende person i brændende gedekostume.

Ungdomshusets meninger[redigér]

Ungdomshuset er kendt for at være dybt højreorienteret og forgude HKH Anders Fogh Rasmussen. Dette skyldes beundring af hans flotte naturligt, sorte hår. Når beboerne af Ungdomshuset skal udtrykke sig har de mange forskellige måder at gøre det på. Bl. a. kaster de med brosten, når de trænger til at få strukket ud og maler hinanden i ansigterne med kulsort maling fra MidtgaardTM, når de føler sig dumme.

Rynke[redigér]

Rynke - manager og chef for Ungdomshuset, er en meget spændende personlighed. Foruden at være i Ungdomshuset bestyrelse er han maskot for RynkebyTM og selvstændig videnskabsmand. Han har indenfor videnskab udrettet mange store ting, bl. a. dokumenteringen af Graviditetsteorien. Han blev inspireret til at skrive om denne teori, da han sad i sin baghave med englænderen Isaac Newton og lavede æblejuice. Da faldt et æble pludseligt ned fra et træ, uden at være blevet plukket og hermed tænkte Rynke 'gravitation'. Dog døde Rynke desværre et par dage senere, af en overdosis af gæret appelsinjuice, for derefter at bliver reinkarneret i sin egen orangutangkrop i 1983.

Udsmidningen af Ungdomshuset[redigér]

Brugerne af Jagtvej 69 fandt aldrig ud af at stedet rent faktisk skulle tømmes dagligt

I lang tid havde der været diskussion om, hvorvidt det ville være nogen god idé at smide alle de lystige juicemagere ud fra Ungdomshuset, men i 2006 blev der taget beslutningen, at de skulle ud allesammen. Dette skyldes at foruden at ødelægge vores højt elskede ozonlag, som vi passer så godt på, ved deres juiceproduktion, har de en tendens til at spilde maling på væggene, når de føler sig dumme og miste grebet af brostenene når de strækker ud, hvilket selvfølgelig ikke må finde sted. Så da det endeligt skete, det såkaldte 'Det Sidste Slag' (Der nok burde have heddet, 'De Sidste slag), gik løjerne gruligt for sig. Ungdomshuset havde dagen inden sat en juicemager ind hos Politiets Indsatsstyrke(TM), forklædt som nudist, der fungerede som en parasit. Vedkommende delte juice, der var blevet urineret af den kendte abstraktmaler Niarn, ud til alle politibetjentene. Så næste dag, da de endeligt skulle slås, var politibetjentene mere eller mindre bevidstløse. De kæmpede dog alligevel bravt, mod de spinkle juicemagere iført begravelsestøj... forgæves. Så Ungdomshuset står endnu, som landets førende juice- og 'andre tings' producent den dag i dag.


Fodnoter[redigér]

 1. "Den store bog om, hvor mange gange, ting er sket" af My Rachel Jensen.