Toiletpapir

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Et af de pænere eksempler

Toiletpapir er cylindrisk rulle papir, som man oftest bruger, når man har besørget sit ærinde i toilettet. Papiret anvendes for at fjerne overflødig lort fra området mellem balderne og rundt om hullet anus. Papiret hænger normalt på en holder på væggen, og papiret fremføres derfra med enten over- eller underløb.

Typopoli[redigér]

Der findes mange forskellige typer toiletpapir. Der er både dem der svier og dem der ikke svier, når du tørrer dig bagi. Oftest er dem der svier på enormt store ruller, og findes på offentlige toiletter.

Råstoffer[redigér]

Toiletpapir er en af de 6 Grundstoffer, der indgår med flere elementer i Det periodiske system. Det opstår/ forsvinder således spontant, som følge af en eller flere omstændigheder, der alle er defineret i netop det periodiske system.
Lad os give dig nogle eksempler:

  • Hvis toiletpapir opstår i det ene toilet, hvorved det bliver stoppet og ubrugeligt, så vil det samtidig forsvinde fra toilettet ved siden af, der dermed også er ubrugeligt.
  • Hvis du skal på en længere rejse med DSB, vil toiletpapiret i starten være at finde ud over hele gulvet, og vil i slutningen af rejsen være helt væk.
  • Hvis din partner netop har overstået sit toiletbesøg, vil der som oftest kun være ét stykke toiletpapir tilbage på rullen. Samtidig har din partner periodisk forladt hjemmet, så der er ingen anden hjælp at hente[1], men det er en af det moderne samfunds skumle bagsider.

Når toiletpapiret er tilpas hårdt, forvandles det til et råstof.

Anvendelsesområder[redigér]

  • Hvis man har oplevet krigen eller energikrisen i 1970'erne, vil man være tilbøjelig til at bruge alle vinkler af toiletpapiret. Der findes eksempler på tidligere kz-fanger, der kan tørre sig i røven op til 16 gange med det samme stykke papir og rense negle med den sidste millimeter.
  • Rige mennesker, som fx kvinder, lader sig tørre bagi af en personlig hjælper, der nu får penge for det, han tidligere fik en fængselsdom for.
  • De samme rige mennesker aftørrer næsen let med et enkelt stykke toiletpapir, som de derpå skyller ud i toilettet med 6 l vand i stedet for at smide det i skraldespanden.
  • Nærige mennesker kan tørre sig i mumsen med et enkelt stykke toiletpapir. Det gøres ved at stikke fingeren igennem papiret og tørre sig med den. Derpå er det bare at tørre fingeren af i papiret, så er man klar til at genoptage arbejdet på filetteringsfabrikken.
  • Børn og andre umodne skabninger bruger 15 m lokumspapir efter en enkelt prut uden sovs. Derpå skyller de ud og oversvømmer hele badeværelset. Muligvis modtager de returkommission fra det lokale slamsugerfirma.

Konkret anvendelse[redigér]

Som med alle andre væsentlige ting i livet, har Spademanns også en guide, der udførligt beskriver hvorledes papiret anvendes.

Noter om toiletpapir[redigér]

  1. Bortset fra at kalde på katten og få den tæt nok på, til at fange den.