Super Mario

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små nuttede risgnaskere børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem, der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
あなたのお母さんと妹をファック。

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine handlinger!!! Jap.jpg Mario JAP

Super Mario holder sin årlige nytårstale til befolkningen.

Super Mario Mario er Italiens statsminister. Han er især kendt for at spise fluesvampe og at gå i røde overalls. Han går også under pseudonymer som Jumpman og Silvio Berlusconi.

Forretning[redigér]

Super Mario er kendt som Italiens rigeste mand og ejer 80% af landets tv-stationer. Nintendo betaler ham også meget, da de har alle rettighederne til hans liv, for at kunne lave en spilserie om hans indtagelse af svampe ungdom, opvoksning og de andre dele af hele hans liv.

Historie[redigér]

Fødsel[redigér]

Mario og hans bror, Luigi, blev bragt til Jorden af storken, efter den under et svamperus havde fløjet forkert og var endt på en eller anden dinosaur-ø. Mario blev dog reddet og bragt til sine forældre I Brooklyn. De var indvandre fra Italien og lærte ham hurtigt at elske pasta og andre italienske retter. De lærte ham også at tale amerikansk, italiensk og engelsk med en italiensk accent.

Skolen[redigér]

Mario havde lidt svært ved at få ordentlige venner, da han ikke ville følge amerikanernes usunde madvaner. Han var dog mere kendt i narkomiljøet, da han vidste hvordan man brugte svampe. Så kunne han sælge dem med overpris, da de ikke kostede så meget, og tjene en masse penge. Svampene var dog ikke for gode for hans hjerne, så han var ikke særlig god til mange ting. Svampene gav ham istedet muskler, og da han interesserede sig for rør, fordi han troede, det var kæmpe-pasta efter en hallucination, blev han uddannet blikkenslager.

Aben og mormoren[redigér]

En dag da han havde ordnet et af de varmerør, der gik op ad en af New Yorks højhuse, begyndte der pludselig at rulle tønder ned mod ham. Han vidste ikke helt, hvad han skulle gøre, men han vidste heldigvis, at tønderne var farlige, og derfor hoppede han over dem. Men han vidste, at det ikke var alle der vidste, at de burde have fået at vide, at det var videnskabeligt bevist, at rullende tønder virkelig var væmmelige. Så gik og hoppede han op for at få stoppet tønderne. Når han ikke gad hoppe, kunne han tage en nærliggende hammer og hyperaktivt smadre tønderne. Da han kom op til toppen, fandt han ud af, at der var en sød pige på toppen, som virkelig elskede tømrere. Så Mario gav sig ud for at være en tømrer og fandt på pseudonymet Jumpman, da det var det vigtigste han kunne komme i tanke om. Men pludselig fandt han ud af, at tønderne kom fra en kæmpestor abe, der troede, den var kongen over æslerne. Den tog pigen, som havde det virkelig underlige navn Pauline, og rendte højere op af bygningen. Til sidst fik Mario ram på aben, den såkaldte Donkey Kong, og fik Pauline med hjem. Pauline gik dog fra Mario, da hun fandt ud af, at han var en blikkenslager. Hun kunne ikke lide ham og hans rør, hun var mere til tømrere med ordentlige bjælker.

Svampe-riget en virkelighed[redigér]

Efter Pauline havde slået op med ham, var Mario kommet i en depression. Hans svampeforbrug var steget ekstremt meget, og flere gange daglig levede han sig ind i en anden verden, mens han om natten kæmpede sammen med hans brødre mod diverse skadedyr i kælderen. En dag da han var på arbejde med sin bror, begyndte badekaret at suge dem ned. De prøvede at gribe fat i forhænget, men ak... De blev suget ned. De fik så at vide en masse om, hvad det var for en verden de var endt i. Det var svamperiget. Det fik de at vide af en lille, sjov dreng, hvis hovede lignede en svamp. Han skulle redde de andre og prinsessen fra den onde Kong Koopa, og han ville jo med glæde vinde en prinsesse, så han gik bare i gang, uden at han havde opdaget, at denne her verden ikke var en del af hans fantasi. Det fandt han først ud af, da han kunne mærke den varme ild i Kong Koopas ånde. Men et gav ham kun mere mod, at han kunne befri en ægte prinsesse. Og det fik han gjort. Men de blev dog ikke gift, da det ikke var noget de kendte til i svampe-riget.

Skulle Mario have gang i andre end hende her? Han ser ikke ud til at behøve mere.

Han tog så hjem igen, for at få lidt pasta hos sin mor. Der fik han en dag en drøm, hvor han sammen med sin bror, prinsessen, som hed Peach, og ham dér med svampe-hovedet bekæmpede et ondt monster. Det var fordi han savnede dem. Der gik heller ikke lang tid, før Peach igen var blevet taget til fange af Kong Koopa. Så tog han afsted og reddede hende en gang til, og man kunne tydeligt se, at hun også kunne lide ham, da hun begyndte at fortælle ham sine vitser.

Senere sendte Peach Mario afsted for at redde hendes veninde, Daisy. Men han betaler os mange penge for ikke at afsløre, om han var utro. Da hun havde to børn med Mario (Baby Mario og Baby Peach) så det vil vi ikke fortælle. Men vi ved, at peach har haft gang i andre[1].

Flere brødre, mere sport, nogle eventyr[redigér]

Op gennem 90'erne opdagede Mario sine onde stedbrødre Wario og Waluigi. Hans mor havde fundet sig en ny mand, mens Mario var væk, og det var da vist en amerikaner. Mario blev dog hurtigt gode venner med ham, og den nye far havde gode kontakter, så Mario og Luigi fik deres eget tv-show. Men det blev de nød til at stoppe, da Wario pludselig overtog Marios og hans venners ø. Så blev Mario nød til at skaffe den tilbage. Da Wario var blevet slået, tog han dog på sine egne eventyr, hvor han opdagede, stjal og røvede en masse skatte. Det kunne Mario ikke lide han ville have at de skulle dele, som de havde gjort med svampene tidligere, men Wario var grådig og ville have alt for sig selv[2]. Mario, han begyndte at prøve sig frem inden for andre karrierer. Han var doktor, da han begyndte at producere svampene i pilleform. Han begyndte også at dyrke forskellige sportsgrene, så som racerbiler og tennis. Sidstnævnte begyndte han muligvis på for at tabe sig eller vinde over Waluigi, men førstnævnte har ikke ligefrem virket. Mario kom dog også på et eventyr, da Peach pludselig ikke kunne finde sine julestjerner, fordi hun var blevet fanget af Kong Koopa. Dem fandt Mario med glæde, for hun havde lovet ham, at han ville få en kage

Op til idag[redigér]

Der gik lidt tid, før Mario flyttede tilbage til den virkelige verden. Han har dog et sommerhus i svampe-riget. Mario flyttede helt til Italien, for han vidste, at det var her, han hørte til. Han tager dog stadig på eventyr og besøg til svampe-riget. Han har god kontakt til hans venner, familie og Donkey Kong er han imidlertidig blevet venner med. Mario stiftede for få år siden et parti, Super Mario Bros. med dem, og han er nu Italiens statsminister.

Karriere[redigér]

Pro pædofil[redigér]

Mario er en fuldt uddannet pro pædofil, og han har mere erfaring end de fleste, men for tiden er det mest noget han gør i sin fritid. Men han har stadigvæk altid en dildo med sig.

Nyheden spredte sig hurtigt til hele verden, og også til svampe-riget, og Mario kom til at betale en stor bøde.

Bøsse[redigér]

Mario optræder nogle gange som en Bøsse, selvom han ikke er uddannet. Han blev dog afsløret til sidst, og det blev bevist, at han bare ville befamle drenge, skaffe piller billigere prøvede at gøre en god tjeneste. Han bruger dog stadig sin hvide spedo til ting som fastelavn.

Sportskarriere[redigér]

Fodbold[redigér]

Læs uddybende artikel Super Mario Gomez.

Tennis[redigér]

Mario tager nemt et spil tennis. Og i tennis har de allesammen specielle ketschere, med super-hårde skud og super-snyde skud. De havde de dog ikke fra starten af, men da de begyndte at kede sig, fik de ideen.

Kiks[redigér]

Mario spiller også kiks. Det gør han dog på en helt almindelig måde med andre selvfølgelig. Nogen gange er det ude i en lade men mest på et toilet.

LuderRace[redigér]

Mario startede med at køre ræs mod vennerne da han fik skaffet sig nogle Ludere. Senere købte han og nogle større nogle, men et år sprang budgettet, og de blev nød til at køre 2 på hvert dame. De fungerede dog fint. Nu for tiden bliver der mest kørt på de gamle ludere, men der bliver i ny og næ skaffet nogle top-tunede moderne eller alternative nogle. Når de racer, har de også en masse ting at sprøjte efter hinanden.

Politik[redigér]

Mario stiftede med sin broder og andre venner, partiet Super Mario Bros., hvor han går under navnet Silvio Berlusconi. Med sin valgsang[3] og slagord som svampe til alle, gratis pasta og ned med det cubanske monarki blev han hurtigt valgt som statsminister i Italien og fik overrakt 80% af alle tv-kanalerne.

Udenfor Italien[redigér]

tilbeder amdi for groft. Derudover har han en læderfabrik i Bern hvor han laver 1x85 kopier af en ægte læderfabrik. I læder. Mario rejser ofte. Den sidste tur gik til Berlin, hvor han købte 13 nonner og en 11-årig dreng af ler. Han ler af laks og lakser af ler. hvem er nu en trold. Piklort!

Kommunisme?[redigér]

Adskillige fakta tyder på at Super Mario har venstre-orienterede tendenser, eller direkte er en Sovjet-sympatisør.

  • Super Mario går altid rundt i kommunistrødt tøj.
  • Super Marios ærkefjende er kong Koopa, som han kæmper indædt imod. Super Mario forsøger faktisk at vælte et monarki, ligesom Den russiske Revolution, hvor hele kongefamilien blev væltet og henrettet.
  • Når Super Mario indtager en borg, sænker han det eksisterende flag og hæver sig eget: en rød, kommunistisk stjerne.

Fodnoter[redigér]

  1. Se den afslørende film her. Hvis du altså er gammel nok.
  2. Det var her, Mario første gang viste tegn på sin venstre-orienterede tankegang.
  3. Du kan se den her.