Stephen King

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Stephen King er en lettere psykopatisk amerikansk forfatter, han er kendt for sin bizare og ekstremt mærkelige skrivestil. Han er en af verdens mest produktive forfattere og er kendt for at bruge mange pseudonymer, hans mest kendte pseudonym er Jennifer Wright

Jennifer Wright[redigér]

Jennifer Wright en tilfældig statist.

Jennifer Wright er nok Stephens mest kendte pseudonym, hun blev brugt til at udgive kærlighedsromanerne om den selvsikre stærke kvinde Betty Long, der skulle klare sig i en mandsdomineret industriverden. Betty Long skal desuden ved siden af udføre sine pligter som verdens beskytter mod den mørke testosteron fyrste Marylin Manson, hun er enlig mor til tre piger, hun skal oplære til at bruge deres kræfter mod ondskaben. Hendes skrive stil sammenlignes med Danielle Steels.

De tre piger fik senere deres egen tv-serie Powerpuff Pigerne, Stephen selv var dog ikke selv indvolveret i denne serie.

Jennifer Wright bøgerne brugte pseudonym forfatter fordi de virkede for svansede til en mandlig forfatter. Da pseudonymet blev afsløret mistede Stephen meget af sin popularitet i en periode.

Comeback[redigér]

I 2007 udgav Stephen bogen Cell der blev en enorm succes, bogen omhandler en far der prøver at opspore hans datter, datteren er blevet angrebet af en zombievirus der rejser gennem sendemaster, internet og mobiltelefoner. Bogen fik mange rosende ord med på vejen, mest for coveret der er designet af Kurt Thorsen under hans fængsel ophold.


Velfærd[redigér]

Stephen King er ekstremt velhavende og bor i flere hjem rundt i USA, han har en kone og tre børn. Hans børn har arvet hans skribentevner og hans ene søn har allerede fået udgivet sin første bog i en alder af 15 år, den hedder Teenage Rabies. Comeback i forbindelse med Stephen King, dur vist ikke. Han skriver jo på livet løs.