Forskel mellem versioner af "Operation X"

Spring til navigation Spring til søgning
14 bytes tilføjet ,  20. jul 2012, 05:07
m
ingen ændringskommentar
m
 
[[Billede:Operation_x_200.jpg|right|thumb|200px|Værten fra Operation X, og i baggrunden logoet for programmet.]]
 
'''Operation X''' er et tv-program der har kørt på [[TV2]] gennem de sidste mange år. I programmet lokker den selvfede vært Morten Spiegelhauer tilfældige danskere i økonomisk uføre, til at undergå en operation på en ukendt rumænsk privatklinik, mod at få udbetalt en vis mængde ussel mammon. Idéen bag konceptet er at vise hvad folk vil gøre, i egenskab af deres grådighed. Operationerne ender ofte med at deltagerne får skiftet næsen ud med en grisetryne, eller få knurhår og stødtænder. Desværre for dem, er udbetalingen ikke stor nok til at give dem råd til at blive opereret tilbage til deres normale udseende, hvilket er til stor morskab for de fleste i deres bekendtskabskreds.
 
Idéen bag konceptet er at vise hvad folk vil gøre, i egenskab af deres grådighed. Operationerne ender ofte med at deltagerne får skiftet næsen ud med en grisetryne, eller få knurhår og stødtænder. Desværre for dem, er udbetalingen ikke stor nok til at give dem råd til at blive opereret tilbage til deres normale udseende, hvilket er til stor morskab for de fleste i deres bekendtskabskreds.
Det er også hændt at kendte danskere har deltaget i programmet. Her kan bl.a. nævnes: Laura fra X-factor, Mogens Glistrup, Ulla Terkelsen, m.fl.
 
Det er også hændt at kendte danskere har deltaget i programmet. Her kan bl.a. nævnes: Laura fra [[X-factor]], [[Mogens Glistrup]], [[Ulla Terkelsen]], m.fl.
 
 
4.305

redigeringer

Navigationsmenu