Spademanns guide til indkøb af barns første BH

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
ThumbsUp.gif
Tegnestift.gif
Uha, de former drager - de har selvfølgelig en BH på - eller har de?

Det er svært men dit barn forbliver ikke et lille naturbarn livet ud. På et tidligt tidspunkt sørger du for at holde et badehåndklæde for når du skifter badebukser - men det er jo ens for begge køn da barnets brystvorter er identiske i mange år indtil barnets 10.år.

Hvis dit drengebarn har brug for brystholder vil det typisk være overvægtig og begynde at udvikle bryster, mens pigen allerede inden det udvikler bryster skal lære den blufærdighed der er i området omkring brystvorten.

Blufærdighedszoner[redigér]

Der findes forskellige blufærdighedzoner som skal tildækkes når vi færdes i det offentlige rum. Alt efter kultur og situation er dette en vigtig del af vores opdragelse. Kyskhed er en dyd som for mange gange gør det første kys eller den første orgasme med partneren til noget helt specielt, da det sidste figenblad er faldet og alt er åbenbaret.

Zonerne er:

  • Genitalierne
Ens for begge køn. For kvinden har genitalierne fra naturens hånd været delvis skjulte
  • Pubeshår
Også ens for begge køn. Det er dog blevet rigtig meget på mode at bortbarbere kvindens pubeshår, så man får det der hedder en "glat fisse".
  • Bagdelen
Bagdelen er som regel gemt af et andet klædningsstykke. Hvis kvinden har meget kort nederdel på er det altid en god ide at hun har G-streng på for at understøtte det seksuelle signal og for man ikke skal se nogle kedelige hvide Sloggi-trusser.
Her er det meget op til kvinden hvor meget hun vil vise. Man kan f.eks. vise ynde ved hjælp af en smuk kavelérgang. Det eneste som skal være dækket er...
  • Brystvorterne
Hvis brystvorterne er blottet er man endeligt blottet som kvinde. Dette stærke signal er ikke en gang tilladt på stranden længere, så solbadning med brystvorterne blottet foregår nu kun udelukkende i solarier. Mænds brystvorter har aldrig skullet været dækkede. Det kan skyldes det simple faktum at deres funktionsværdi er lig nul. De var kun nødvendige fordi kvinden blev skabt udaf mandens ribben og det betød jo at de vigtigste ting ved kvinden først skulle være skitseret på manden.
  • Hovedet
Blandt mange af vore nydanskere er begrebet kyskhed også indbefattet hovedet og håret i særdeleshed.

1. mosebog om nøgenhed[redigér]

Efter at slangen havde fristet Eva og hun havde spist at Kundskabens Træ var det første tegn herpå, at hun blev sin egen nøgenhed bevidst og gemte sig i busken, da Gud kommer på besøg. Som bekendt får både Adam og Eva lov at skride ud af Paradiset Have og de begynder at tage klæder på. Dette er såvidt vides det første vidnesbyrd på overgangen mellem den barnlige nøgenhed til den voksne blufærdighed.

Gud kunne altså ikke lide, at Eva var blevet blufærdig. Det må betyde, at Gud vil have, vi render nøgne rundt. Prøv at fortælle dét til den næste Jehovas Vidne, der smadrer din dørklokke.

Hvorfor er det vigtigt at være bevidst om kyskhedsindlæring?[redigér]

Det er fordi at andre voksne betragter børn som seksualobjekter før deres forældre gør. Det er ikke fair overfor barnet at udsætte det for den risiko det er at fortsætte med at blotte brystvorterne, derimod er det dækkede barnebryst er tegn til folk med pædofile tendenser til at trække deres lodne tankegang til side. Man er i forhold til barnet nødt til at sætte sig igennem fordi det kan svært at forklare hvorfor det skal iklæde sig nogle stoflapper, som bare er irriterende.

Som ved al fornuftig børneopdragelse er det ikke alt, man behøver at forklare barnet, med mindre ordforrådet er til det og man mener man kan præsentere det på en sober måde som ikke giver det præpubertære barn varige skader. Det kan f.eks, være at det ved et uheld har set far og mor sønderkneppe hinanden og moren har ligget tilbage på tørretumbleren stadig med sammentrækninger i underlivet...derfor er tavshed og tvang det bedste råd.

Gode råd til indkøb af BH[redigér]

Aner det ikke. Spørg damen i forretningen. Forvent en højrøstet latter hvis du har taget dit drengebarn med i lingeriforretningen.