Sockpuppet

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Sockpuppets (på dansk:Sok marionet) er fiktive væsner fra Wikipedia univers. Wikipedians tror at de fleste andre Wikipedians er sockpuppets - mærkeligt, fordi sockpuppets er per definition ikke menneskelige S. Det er almindeligt kendt som en fornærmelse nerd s brug, fordi de ikke kan gøreYo Mommajoke s, og du vil ikke tro, hvad et spark dem nerds komme ud af ringer til dig en sockpuppet.

Fordi, hvis du sagde:

Stop hand.png

Denne bruger er North Carolina Vandal's kælling, jeg hader dig, fuck din mor!, Og er blevet blokeret på ubestemt tid.

Derefter på admin's brugerens side, der sagde, at det ville sige:

Stop hand.png

Denne bruger er blevet blokeret på ubestemt tid fra redigering Wikipedia for cussing en allerede forbudt brugeren.

Dum, nerdy, og ikke en officiel bande ord ... det er et sandt Wikipedian fornærmelse. Og bedst af alt ... du slippe afsted med det!

Wikipe-tan sok puppeting

Normalt Wikipedians engageret i flamme krig s tror nogen støtte indsigerens mening at være modstanders sockpuppet. Det er uklart, hvordan "sockpuppet" kom til at blive brugt som en fornærmelse, da sockpuppets er blid, dejlig væsener (undtagen i Sovjetrusland, hvor marionet strømper DU!!).

Mens ingen har nogensinde set et levende sockpuppet (ikke overraskende i betragtning af den overbevisning, at sockpuppets ikke er levende væsner) Mange tror, at de skal i al hemmelighed at regulere Wikipedia samfundet. For eksempel er den mest mystiske religiøse udgave af Wikipedia, den GFDL, siges at være skrevet af Free Sockpuppet Foundation, et underjordisk organisation, der har til hensigt at give frihed til at sockpuppets. Nogle tror endda, at denne fond er i virkeligheden den ikke-cabal, og at Jimbo Wales er dens sockpuppet oprettet for at håndhæve de ikke-cabal's NPOV.

Sockpuppets sig selv er et mysterium. De blev første menes at være et virkeligt levende væsen, der har gjort god slik, når du hakkede det op. I 1950 's der var Socky Slik brand slik. Nogle siger, at de var en masturbating enhed af en slags. Jeg er temmelig spændt på, hvordan.

Alternativ regnskaber[redigér]

Areyouasp.gif

Her er en stodder. Suppleant konti i en nøddeskal, er ... Kan jeg få en drumroll please? [1]

SOCKPUPPETS FOR admins!

Det betyder ikke noget, hvis man stemmer to gange for dig selv for en internet-klub. Hvis du er en admin, du vil slippe af sted med det, selvom du sender en udtalelse om George Bush artiklen, som er den mest dødbringende kriminalitet af alle.

De "lige rettigheder for Sockpuppets" Bevægelsen[redigér]

Find fem fejl.

I de seneste år har der været en gradvis glider væk fra, hvad mange opfatter som den forurettede opfattelse, at en sockpuppet en eller anden måde er mindre værd end en hvilken som helst anden person -- kampagner for at give dem lige rettigheder er i vid udstrækning blevet forkastet med den begrundelse, at de er i de fleste admins' ord, "fuck Ing dum", men ikke desto mindre bevægelser har vundet gradvise støtte. Mange liberale medlemmer af medierne er blevet citeret for at sige "bare fordi en sockpuppet er ikke en menneskelig betyder ikke, at de ikke fortjener menneskerettighederne", selv om de generelt har haft den anstændighed at senere ser flov med sig selv.

De fleste politiske kommentatorer har forudsagt, at dømme ud fra den nuværende sats for forandring af udtalelse med 2008 sockpuppets vil have fået tildelt retten til at stemme ved valg i de fleste vestlige lande. Måske tilfældigvis er det også blevet forudsagt, at de 2008 US valget vil næsten helt sikkert blive vundet af den nye kandidat "1337haxxor696969lol", takket være hans tilsyneladende ubegrænset forsyning af tilhængere.

Sok marionetter have hænderne op deres Butts, men dette betyder ikke, at de bør være ofre for diskrimination.