Socialdemokrat

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Rose rd p hvid web.gif

Moralsk Forkastelig

Det hæderkronede Socialdemokratis partiledelse har personligt gennemlæst og nærgransket denne artikel, og finder indholdet absolut moralsk forkasteligt. Så hvis du vil være med i hulen have en politisk karriere, stopper læsningen her!


30px-Cquote1 svg.png To be socialdemokrat, or not, thats the question! 30px-Cquote2 svg.png
-Hamlet om den politiske situation.
Alle kassedamer er altid socialdemokrater. Pas på du ikke får rabat på rødbeder

Socialdemokraten har historiske rødder i samfundet. Den spirede frem dengang en gal post, med hundegalskab, fik nok af det hele. Posten hed Pio, og han var blevet bidt af en gal hund, på sin postrute. Pio røg i fængsel, fordi han brokkede sig over hundebiddet, det var nemlig længe førend 3F blev opfundet. I fængslet, hvor der var tid til at vegetere, spirede tanken om at være social frem, og derfor stiftede den rabiesramte post, Pio, partiet Socialdemokratiet. Straks derefter erklærede han sig selv for at være den allerførste socialdemokrat i historien.

Et politisk skældsord[redigér]

Socialdemokrat blev til et skældsord lige fra starten af. Skældsordet blev brugt af folk, fra det højreorienterede parti Venstre, om de folk, der meldte sig ud af Venstre og ind i Socialdemokratiet, i stedet for at blive i partiet Venstre, der altså også hævder at være på en grøn gren i socialismen.

Beskyldningen om asocial socialdemokratisk politik[redigér]

Politik er ret forvirrende. Det konservative folkeparti har beskyldt socialdemokrater for at være asociale. Det er fordi socialdemokraterne forlanger lige sundhed for alle. Det er asocialt at gå ind for lige sundhed, når nu alle ved at større ulighed giver mere profit, siger de konservative til socialdemokraterne. Sådan er der så meget, som Finn Søeborg sagde, med bogen af samme titel.

Socialdemokratens leder[redigér]

Partiet, hvor socialdemokraten er medlem, har også en leder, der befinder sig på trinnet lige før Gud, i partiet. Partiet ledes af det korrupte kvindelig Helle Thorning-Schmidt. Det kan der ikke gøres så meget ved før den almindelige og jævne socialdemokrat kommer til fornuft.

Socialdemokratens politiske slagsang[redigér]

Socialdemokratens slagsang hedder "Når jeg ser et rødt flag smælde", og den skal synges efter indtagelse af enten Rød Tuborg eller Rød sodavand, sådan er reglerne bare.

Socialdemokratens yndlingsfarve[redigér]

Det er lidt svært at blive klog på socialdemokratens yndlingsfarve. Det er det fordi mange socialdemokrater er farveblinde og udpeger farven grøn, som deres yndlingsfarve, mens de samtidigt påstår, at det er den røde farve, på postens jakke, der er deres yndlingsfarve, på grund af den historiske tilknytning til posten Pio, der aldrig fik erstatning for hundebiddet.

Socialdemokratens yndlingsblomst[redigér]

Den røde rose er socialdemokratens yndlingsblomst, fordi den røde rose har samme farve som posten Pios jakke havde, den dag, hvor han, så uheldigt, blev bidt af den gale hund.

Fremtidsprognosen for socialdemokraten[redigér]

Når først Anders Fogh Rasmussen er blevet fast leder af firmaet EU, så bliver det helt forbudt at være socialdemokrat. Fremtidsprognoserne ser altså ikke alt for gode ud for socialdemokraten, der må belave sig på politiske forfølgelser, fængsling og pludselig død, hvorfor det er rimeligt at formode at socialdemokraten vil gå i sort til den tid..