Skabelon:Boing

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Vi synes at Boing-effekten er ganske underholdende. Vi bruger den i stedet for alle disse dumsmarte tv-serier!"

~ Dronning Margrethe om Boing-udvidelsen af tilføjelsen til Spademanns Leksikon


{{{1}}}


Den skabelon laver teksten større vha. af en flydende transition samtidig med at baggrundsfarven ændres.Hvad den skal bruges til er der ingen, som ved... Denne skabelon skal øge tilgængeligheden for folk som i forvejen ikke kan læse, så de også kan sidde og lege lidt med teksten.


Syntaks[redigér]

{{Boing|I den kombinerede café, interiør- og kunstbutik er menuen den samme som i den nye ovenstående filial, så også her kan man for 50 kr. og op spise sig mæt i Bò Kho (langtidssimret okseragout med chili), Bún Bò Nam Bô (risnudelsalat med grillet oksekød), Nôm Dông Kinh (salat med forskellige bønner) og ja, selvfølgelig også de fire forskellige bánh mì-udgaver.}}

giver


I den kombinerede café, interiør- og kunstbutik er menuen den samme som i den nye ovenstående filial, så også her kan man for 50 kr. og op spise sig mæt i Bò Kho (langtidssimret okseragout med chili), Bún Bò Nam Bô (risnudelsalat med grillet oksekød), Nôm Dông Kinh (salat med forskellige bønner) og ja, selvfølgelig også de fire forskellige bánh mì-udgaver.