Scientology

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Scientology er en religion, som tager penge for at man må tilhøre deres religion. Til gengæld får man lov til at udfylde en test, og man får derefter sin personlighed systematisk nedbrudt, indtil man er helt gennemsigtig (clear). Deres kirke antager i øvrigt kun folk, der bestrider forskellige magtfulde poster i samfundet, da de ikke længere gider at infiltrere på gammeldags facon.


Science-fiction for begyndere[redigér]

Kære læser. I nogle tilfælde kan selv den bedste satire og den sygeste tågesnak ikke overgå den officielle udlægning i latterlighed. Scientology er sådan et tilfælde. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du læser Wikipedias faktuelle artikel om Scientology#Xenu. Vi kan ligeledes heller ikke garantere, at det følgende kapitel ikke er skrevet af en thetaner eller en person, som har læst Hubbards bøger. Vi fungerer også som afkodnings-instans for ex-scientologer.

Mur af ild[redigér]

Klik for at se en animeret udgave.

Kernen i den fede religion er beskrevet i Mur af ild; en kæmpe bog (som lyder federe under sine engelske titel, Fall of Wire). Det er en af Scientologys doktriner, skrevet af grundlæggeren og science fiction-forfatteren L. Ron Hubbard.

Den galaktiske doktrin[redigér]

I doktrinen fortælles der om en galaktisk hersker ved navn Xenu, diktatoren af "de Galaktiske forbundsfæller" (lyder igen federe på engelsk (Galactic Confederacy).

For 75 millioner år siden bestod de Galaktiske forbundsfæller af 76 planeter og 26 stjerner plus Jorden, som dengang hed Teegeeack. Alle de 76 planeter, han kontrollerede, var mega overbefolkede, og hver planet havde i gennemsnit en ordentlig røvfuld af en befolkning; ca. 178 milliarder indbyggere.

30px-Cquote1 svg.png
Befolkningen på disse planeter var rumvæsener og mindede meget om befolkningen på Jorden. De bar tøj, der ligner vores, og havde biler, tog og både, der til forveksling lignede dem, som blev brugt i 1950-60'erne her på Jorden.
30px-Cquote2 svg.png
Ronny om hvor meget arbejde han har lagt i detaljerne


Xenu var ved at blive styrtet og udtænkte derfor en plan for at komme denne overbefolkning til livs. Den fede plan overgår til enhver tid Egons fra Olsen Banden. Planen blev udtænkt i samarbejde med Havkat efter en ordentlig jordbong.

Xenu tog total kontrol ved hjælp af overløbere og nedkæmpede de gode folk og De Loyale Officerer. Derpå indkaldte han, med hjælp fra psykiatere, milliarder af folk til skattekontrol, men i stedet for kontrol, lammede han dem med alkohol- og glykolindsprøjtninger, hvilket minder om datidens techno fester. Derefter blev de sat på rumskibe, der igen lignede fly på jorden: Douglas DC8-fly (bare med jetmotorer i stedet for propeller).

Disse rumfly fløj ned til planeten Jorden, hvor de lammede folk i hundrede-milliardvis, hvorefter de blev stablet op ved foden af en række vulkaner. Da alle var blevet stablet op, blev der sænket brintbomber ned i vulkanerne. Xenu detonerede derefter alle brintbomberne samtidigt og nærmest alle blev dræbt. Kun få fysiske kroppe overlevede.

(Det skal noteres at L. Ron Hubbard sikkert har ædt en masse svampe)

Hubbard og Teletubbies[redigér]

Kendt skuespiller lærer her at manipulere løgnedetektor, så han kan lyve så vandet sprøjter.

Deres sjæle, som Hubbard kaldte for Thetanere, blev tilintetgjort af eksplosionen. Disse hundredemilliarder af sjæle blev fanget af Xenu's styrker ved at bruge særlige elektroniske fælder, som fangede sjælene i elektromagnetiske felter. Da han havde fanget alle sjælene, blev de bragt til en kolossal mega stor biograf, hvor de blev tvunget at se på en "3D super kolossal film" i 36 dage. Dette indpodede hvad Hubbard benævnte "adskillige vildledende data" (samlet kaldet for R6 implementering). Dette inkluderer Teletubbies, Kaj og Andrea på polsk og en dokumentarfilm af Havkat. Hubbard tilskrev specifikt Teletubbies og filmen og havkat, som egentlig er Xenu's foretagende. Hubbard citeres for have sagt, at de to implementeringsstationer befinder sig på Hawaii og i Las Palmas på de Kanariske Øer.

Foruden implementering af ny tro i thetanerne, fratog han billederne deres identitet. Derfor begyndte sjælene at hænge sammen, når de forlod biografen, fordi de alle havde set den samme film og derfor troede, at de var de samme folk. De klyngede sig sammen i grupper i tusindvis. Hver klynge af thetanere samlede sig i de få resterende kroppe, som havde overlevet eksplosionen. Disse blev til hvad der er kendt som kropsthetanere, som stadig klynger sig fast i alle og påvirker dem negativt, undtagen de scientologer, som har foretaget de nødvendige skridt for at fjerne dem.

De Loyale Officerer styrtede endelig Xenu og spærrede ham inde i et bjerg på en af planeterne i al evighed ved hjælp af et kraftfelt, drevet af et Evighedsbatteri. Jorden/Teegeeack blev herefter forladt af de Galaktiske forbundsfæller og står tilbage som en fængselsplanet den dag i dag...

Hvad skal en scientolog bruge alt dette til[redigér]

Medlemmer af Scientology får først alt dette at vide, når de bliver opererende Thetan-III (OT III). De skal frigøre sig fra disse krops-thetanere gennem samtaleterapi (og et "yderst symbolsk" pengebeløb).

Vil det sige at de kræver penge for det her? Blev Hubbard så rig og levede lykkeligt til sin dages ende?[redigér]

L. Ron Hubbard huskes blandt andet for sine mange metafysiske udtalelser

Nej, faktisk ikke. En dag fandt kirken ham med fingrene dybt begravet i deres fælles kaffekasse og Ronny måtte flygte over hals og hoved, for ikke selv at blive offer for de regler om forræder-afstrafning, han selv havde været med til at fastlægge.

Og nu hvor han var på flugt besluttede Ronny sig for, at han lige så godt kunne gøre det med stil, så han bosatte sig sammen med en masse mindreårige drenge på en yacht i internationalt farvand.[1] Scientologi er ikke en rigtig religion. Kirkeministeriet har flere gange nægtet at anerkende denne opfindelse som en religion.

Døde Hubbard så ude i internationalt farvand?[redigér]

Nej, faktisk lever Hubbard stadig, da han er garanteret evig reinkarnation. Når hans krop nægter at forny cellerne, springer hans thetan bare vidre til en ny krop. Hans nuværende inkarnation minder utrolig meget om en sønderjysk rapper ved navn L. Ron Harald. Så hvis du møder en person i en Opel Kadett, skal du altid være på vagt. Se vedkommende an og prøv at se om du kan finde afbryderknappen et eller andet sted, hvis manden fra bilen først har åbnet munden og er begyndt at rappe, er det nok for sent.

Se også[redigér]

Editor's note[redigér]

  1. Årets gang i internationalt farvand, Gyldendal 2011