Sæl

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Sæl
Langt fra truet
Sæl.jpg

Videnskabelig klassifikation
rige: Det meste af Sverige.
række: 2 x 15000
klasse: Sugemalledyr
orden: Nej sæl
underorden: Måske
Familie: Søløve
Slægt: Soeloevius
Art: Saelius

"No, not the eye!!!!..."

~ Manfred Konrad von Carstein Don Zaloog Schwarcherheilm's sidste ord under hans skæbnesvangre møde med en Ringsæl

En sæl er en lille pelsklump, der kun lever i Sverige, men man har prøvet at udbrede til andre lande i verden uden held. Grunden til at man ikke længere prøver at indføre sælen længere er, at alt dyreliv i en radius af 5km bliver udslættet hurtigere end det tager Anders Fogh Rasmussen at sige Minimalstat. Sælen er på den liste over eksistenser der har fået lov til at leve af Chuck Norris.

Biologiske Fakta[redigér]

Sælen varierer meget i størrelse og form, og kan være alt fra lyselilla til pastelsort. Én ting forholder sig dog sikkert, deres krop er opholdsted for ren ondskab og et utal af dæmoner. Hver sæl indeholder 97 knogler og 83 sygdomme heraf 26 kønssygdomme.

Historie[redigér]

Under 2. verdenskrig blev sæler anvendt af USA mod Japan. To sæler blev sluppet ud i byerne Hiroshima og Nagasaki. Ødelæggelserne var så enorme at FN nu forbyder brug af dem i krig. Der er dog mistanke om at Osama Bin Laden træner sæler i en jordhule i Afghanistan til det formål at dræbe Kurt Vestergaard.


Advarsel[redigér]

Nok er sælen nuttet, men den er en instinktiv dræber, der kan og vil dræbe dig, hvis du kommer for tæt på. Sæler forveksles ofte med Søkoen som er lige så nuttet men langt fra lige så ondskabsfuld, destruktiv og manipulerende.

Den eneste måde Menneskeheden kan overleve sælen er ved at være hurtigst.
En fuldvoksen dræber sæl brøler sit dødsbrøl mens dens ondskabsfulde afkom venter på det rigtige øjeblik til at angribe.


myten om den flinke sæl[redigér]

det siges at i oldtidens norden levede den originale sæl. den så kaldte flinke sæl som selv guderne tilbad, var så mægtigt et væsen at hvis en dråbe af dens blod var mere farligt ind cyanid. myten siger at den mægtige flinke sæl har været med til at danne flere nordiske ord og vendinger som sælfølgelig, det kan du sæl være og det var da lige godt sæles. og ud over det liger den flinke sæl også grundlag for flere politiske ideologier som socsællisme.


den flinke sæls udryddelse[redigér]

den flinke sæl blev under den 3. hobit krig klonet og gensplejset af de onde oddere så de blev de bæster de er idag så man kunne bruge dem til snigmordret på pølsemanden lars. men pølsemanden lars svingede bare sin palet og forviste alle sæler til at de i evig tid skulle leve af pølse skind og indtøret remolade. denne handling fik alle sæler til at begå sælmord. men desvære var der et par stykker der undslap og lever nu i vandene omkring sverige hvor de lever af fisk og menneske kød


Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om dette uinteresante emne.