Robert Mugabe

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others"

~ Silvio Berlusconi om sit forhold til Mugabe


Robert Mugabe peger på beviset sædet for sin høje intelligens

Robert Mugabe (udt. mågabe), kendt afrikansk diktator og menneskeæder revolutionshelt, er faktisk en tidligere prins af Mols. Robert Mugabe abdicerede dog og emigrerede kort tid efter til Afrika, da han som det eneste kendte menneske rent faktisk har kapitaliseret på et såkaldt Nigeria-brev og i den forbindelse overtog landet Zimbabwe. Brevet modtog Robert fra en unavngiven elev fra Den rejsende Højskole, som på daværende tidspunkt var i færd med at kristne det daværende Rhodesia. Robert Mugabe blev afsat som diktator i november 2017, efter at han for 117. gang havde pisset folket militæret af.

Mols' historie[redigér]

Robert Mugabe bragte en del velstand til det dengang angelsaksiske område, og han residerede i sin regeringstid på det senere så kendte resort Jesperhus Blomsterpark. Med hjælp fra tro følgesvende lykkedes det ham på få år at hjælpe de hvide farmere på egnen af med deres overflødige ejendomme, så de havde meget mere fritid til at have det sjovt og hænge ud med Mugabes store familie, som var så godhjertede at tage sig af administrationen af ejendommene og provenuet fra dem. Hans ædelhjertede indsats for folket gav ham tilnavnet Den sorte Gandhi, og Dronning Margrethe tildelte ham Elefantordenen.

Mors og Mols[redigér]

Det er en kendt sag at de to områder ofte forveksles. Men da Mors oftere forveksles med Mors, er Mols derfor også den gængse betegnelse for Mors.