Relativitetsteorien

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Alt er relativt"

~ Helge Sander om sin tid som videnskabsminister


Relativitetsteorien blev opfundet af Albert Ein Bein (ikke at forveksle med Albert Einstein) i 1933 (og ikke ét nanosekund før). Teorien slog fast, at man[1] aldrig nogensinde kunne flyve hurtigere end lysets hastighed[2] og dermed heller aldrig ville kunne rejse andet end fremad i tiden.[3] Teorien gjorde Ein Bein enormt upopulær i turistbranchen, og flere rejseselskaber truede med sagsanlæg for injurier. Også den feministiske venstrefløj bitchede over teorien, og kaldte den for "patriarkalsk" og "kvindeundertrykkende" og den slags.

Albert Ein Bein fandt formlen ved at prøve sig frem i alfabetet. Han startede med at afprøve E=m*a². Da han fandt ud af, at den ikke passede, forsøgte han med E=m*b². Da denne også viste sig, at være forkert, fandt han endelig frem til formlen, vi kender nu: Relativitetsteorien bliver i dag beskrevet med følgende regnestykke:

E: Ellert
m: motorkraft
c: Claus Ellegaards vægt i hektopascal pr. kvadratmeter kogt kat og fjer

Teorien er siden blevet videreudviklet til


Udnyttelse af Relativitetsteorien[redigér]

Einstein har opfundet tid og rum efter opfordring fra Gud. Han indså, at hvis du går, løber eller cykler virkelig hurtigt, som olympiske deltagere gør det, bliver du virkelig lille og meget, meget tung. Derfor er optagelseskriteriet, at alle sportsfolk skal være mindst tre meter høje, ellers får de kun lov til at være med i brydning, for det ville betyde, at vi ikke kunne se dem i tv, og det ville ikke være godt for tv-ratings[4].

Relativt langt nede fodnoter[redigér]

Einstein passede engang Schrödingers kat, men Niels Bohr kom forbi og gav katten gift, så da de åbnede skotøjsæsken, var missen vistnok død. Dette medførte udviklingen af Kvanteteorien.

  1. Dig
  2. Som Lene Hau har målt til 15 km/t i en sky af salt
  3. Med mindre du befinder dig i et andet inertialsystem
  4. Einstein vidste allerede dengang, at vi ville få tv, han havde bare ikke forudset Superslow ®