Pol Pot

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Polledrengen med sit uundværlige græsstrå.

Paul Potts alias Polle Put alias Pol Pot, er en irsk folkesanger født i 1996, der efter nogen succes på landevejen, valgte at stille op i konkurrencen Britain's got no talent!, hvor han bragede igennem med sine parodier på Pavarotti.

Polledrengen har foreløbig solgt 2 mio eksemplarer af sin første cd Pot is what I got, og efterfølgeren LSD is what I see er lige på trapperne. Der er planlagt endnu en udgivelse i 2009: "I got hash for cash".

Livshistorie[redigér]

Efter at være blevet diagnosticeret med lungecancer i 2001, fik Polle fjernet alle sine lunger hos Leif Kvarkpsalvher og har siden åndet igennem et græsstrå. Da konen tillige forlod ham efter noget svineri med et piskeris, søgte Polle tilflugt i alkoholens tåger samt noget banjospil. Han fik en kort, men glorværdig, karriere som telefonsælger, men da telefonen så var solgt efter fjorten dage, faldt han tilbage i sine gamle vaner.

Chancen bød sig i 2007, hvor englænderne - efter deres sædvanlige EM-nederlag - søgte tilflugt i en eller anden talentløshedskonkurrence og valgte Polle til dagens mand i skysovs. Blandt de modstandere, som han komplet udraderede, var Smokie, der spillede Polka a capella og Monty Pythons flyvende cirkus, der havde fået startforbud.

Nu tjalder Polle rundt på diverse markedspladser[1] og gi'r den som bakkesangerinde, med sange der er så sjofle, at de ikke kan refereres her[2].

Trivia[redigér]

  • Polle vejer lige så meget som sin højde
  • Efter at hans agent er blevet multimillionær, har Polle fået et nyt græsstrå af platin til at trække vejret igennem
  • Den eneste, der synger højere end Polle, er orkanen Katrina, der lagde New Orleans for sine fødder for nogle år siden
  • Polles lungekapacitet er så lille, at det ville give en myre åndenød.

  1. Her iblandt Royal Albert Hall
  2. Uden afgifter til KODA/GRAMEX, de gribbe