Pokémon

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap.jpg JAP


Pokémon er en slags dyr, en tv-serie, spilserie, et kortspil, samt en række pornofilm. Hvis du ikke forstår, skal du bare læse videre, så vil alt blive klart. Hey Boomse!!!

Pokémon har appel til alle dyreracer i alle aldre

Pokémon'erne blev opdaget i 1970 som en del af et hemmeligt japansk rumprojekt. Meget hemeligt, for ingen skulle høre det, hvis de fejlede. Hvis de ikke fejlede, ville de selvfølgelig bare sige, at de ikke fortalte det før, fordi de havde lavet det hele så hurtigt, at Medieverdenen ikke kunne følge med.


Historie[redigér]

For ikke at tale om, hvor meget de ville blære sig med deres opdagelse. For de havde store planer. Så store, at de ikke havde råd alene, så de fik Nintendo til at sponsorere. Hvis de gjorde store opdagelser, måtte Nintendo få del i dem. De havde også store planer. Så et rumskib blev sendt et godt stykke væk, og et par år senere kom den tilbage med opdagelsen af en ny planet, der mindede lidt om Jorden, men med en masse sjove dyr. Disse dyr var pokemonerne. Den japanske stat blev utroligt flov:

30px-Cquote1 svg.png Hvad i alverden skal vi med hundredevis af underlige, små, nuttede dyr?! Og så ligner de allesammen noget fra en tegnefilm! Nej, hvor er det pinligt... 30px-Cquote2 svg.png
Rumprojektets leder om Jigglypuffs store øjne

Men ovre hos Nintendo havde de en anden mening:

30px-Cquote1 svg.png Det er der sikkert nogen, der tænder på! 30px-Cquote2 svg.png
Hiroshi Yamauchi om Jigglypuffs store mund


Men Nintendo fik aldrig nogen godkendelse til åbning af dyrehandel, da det det hele skulle holdes hemmeligt. Men de lagde hovederne i blød, for de ved, at man kan få penge ud af alt.

Det skal dog siges at en ukendt pave tilbage i 1157, helt præcist den 18. september, ved et uheld tilkalder en pokémon, men han fandt ikke rigtigt ud af det, da Jesus lige havde vist sig for ham og drukket ham fuld i vin.

Salgsidéen[redigér]

Men en dag i 90'erne slog det Nintendo: De skulle lave et videospil. Ligesom de havde lavet en masse andre spil baseret på personer, legender og en masse andet, så ville det her bare være baseret på de dyr.

Så de gik igang med at udforske dyrene og fandt ud af, hvad de egentlig kunne. De vidste ikke, at dyrene kunne forstå, hvad de sagde, for hver enste pokémen talte deres eget sprog, hvor det eneste ord var deres eget navn.

Men de kunne sagtens forstå, hvad menneskerne sagde, og så ville de vise, hvem der var bedst, og så begyndte pokemonerne at kæmpe, som de altid har gjort. De ville alle have en stor rolle i spillet. Alle 151 opdagede arter kom dog med. Spillet blev en succes, og de havde været så smarte, at de havde lavet det, så der var 2 spil, og man blev nød til at have dem begge, for at få dem alle.

Og kabler, selvfølgelig. Så udgav de det som kortspil. Folkene fra rumprojektet var ikke så glade for det, men de kunne ikke gøre noget, og folk vidste jo, det bare var et spil. Men alligevel var der nogen, der påstod, at de havde set nogen i naturen. Nintendo havde aldrig fået lov til at donere dem til en Zoologisk have, så der kunne godt have smuttet nogen ud, mens opsynsmanden skulle have sine småkager. Men heldigvis fandt de på rygtet om, at de selv havde transporteret sig hertil fra rummet.

Imens havde Nintendo udvidet sortimentet med ting, der stod pokémon på. Der var kommet en tv-serie, optaget på den planet, pokémonerne kom fra, fordi alt lignede en tegnefilm der, og så kunne de spare det på tegnere. Der fulgte de Ash Ketchum og hans rejser. Så lavede de endnu et spil, baseret mere på det. Så kom der nogle spil mere. Nogle flere kort. En ny sæson. Og sådan har det gentaget sig helt op til idag.

Mere[redigér]