Paul McCartney

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Paul McCartney. Få sekunder senere forsvandt mikrofonen op i næseboret og er ikke set siden.

Sir James Paul McCartney MBØ[1] (født 18. juni 1942 i Liverpool) er en kejthåndet musiker og veganer. Tidligere kendt som den nuttede beatle, nu bedre kendt som "nærig-polle".

På druk i Hamburg[redigér]

I de tidlige 60'ere tog Paul med sine venner, Teddy, Chano, Jan og John, George og Stuart under fællesbetegnelsen Det' Bittles til Hamburg, hvor de drak bajere, befamlede damerne, røg stoffer og sang rock'n'roll, indtil de blev udvist til England, fordi George ikke var gammel nok til spille guitar.

"My bunny is åver di osjån. My bunny is åver di siiiiiiii!"

~ Paul om luderen i Hamburg


Vel hjemme i England skrev de en række betydningsløse kærlighedssange af typen ind af det ene øre, ud af det andet, indtil de såkaldte musikere omkring 1970 var blevet så stangstive, at de giftede sig med en kineser og gik i opløsning.

"Obladi-oblada-lejf gås åååårn ja!"

~ Bittles om en fremtid uden dem


Den slags banjomusik blev efterhånden kendt under fællesbetegnelsen Lemon-Bacardi og kan den dag i dag bestilles på obskure beværtninger under 40 kvm med isterninger og en lille plastikparaply, for at det det hele skal virke mere festligt.

Solo[redigér]

Paul og John Lemon havde aldrig rigtig været gode venner. John var sådan en ubarberet sjover med hornbriller, der mente at han var mere populær end Jesus, mens Paul var langt mere beskeden, og mente at han bare var mere populær end paven.

På sin første solo-plade holdt Paul derfor en ged i hornene, hvilket skulle illustrere, at han havde styr på John. Pladen, Kandis 1, gjorde John Lennon så sur, at han udgav en singleplade, hvor han holder en gammel gris i ørerne. En slet skjult hentydning til Paul, der jo var kejthåndet ligesom andre gamle grise.

Pauls første forsøg på at hæve sig over den gemene hob faldt ikke heldigt ud.

Wings[redigér]

Snart måtte Paul sande, at han ikke kunne klare sig på egen kejthånd, så han startede bandet Wings med sig selv som eneste fuldgyldige medlem.

Og nu kunne det nok være, at karrieren tog fart! En sand perlerække[Kilde mangler] af klassiske hits strømmede ud på lp- og singleplader, ikke mindst Mudderkintajer - noget virkelig dejlig sækkepibemusik fra 1977 - der gjorde det godt på dansktoppen.

"De' mist rååååållin' in from the Siiiiii - maj disajr!"

~ Paul på sækkepibe


Wings var nu så flyvende at de fik lov at spille i alle biografer, der viste James Bond-filmen "Live And Get High"

Konen ødelægger det hele[redigér]

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Veganisme.

Pauls kone, Linda, ville ikke have, at man spiste animalske produkter, som fx fisk, æg, moskusokse, silke, uld og læder. Hun var en såkaldt veganer. Så turde Paul ikke andet end også at være veganer. Men hans lyst til kød, æg og spiritus pressede på i hans underbevidsthed. Wings' sidste plade fik derfor titlen Tilbage til ægget, for sådan et stykke toastbrød med spejlæg og bacon ville alligevel være guf for viderekomne.

En turne i Japan i 1980 endte med, at Paul blev smidt i spjældet for at ryge pot og æde lammekoteletter i smug. Hele verden var i oprør med undtagelse af Klaus Rifbjerg, der godt selv kunne lide den fede.

Så forlod gruppen ham. De dannede i stedet bandet Chicken Wings, som et slet skjult spark i klokkerne til de frelste McCartney'ere.

Så var Paul solo igen. Ikke rart for en venstrehåndet dyreelsker.

Alone again[redigér]

Uden et orkester i ryggen måtte Paul lukrere på sine medkunstnere Stevie Wonder og Michael Jackson, der hverken kunne se eller høre. Det resulterede i de klassiske dansktophits de' ørl er mit og sæj sæj sæj.

Så døde Linda - sikkert af mangel på kødproteiner[Kilde mangler] - og Paul giftede sig med den etbenede Heather, som tog alle hans penge i en grim skilsmisse og flygtede på stylter ud i ugebladene.

Som et ekstra klask i rumpetten købte Michael Jackson hele kataloget med Bittles-sange lige for snuden af nærige Paul, der ikke ville betale mere end 25 øre for samlingen.

I dag[redigér]

Her ses en nedbrudt mand, der blev fravalgt som bassist i Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

I dag er Paul en fattig og nedbrudt mand, der ernærer sig som venstrehåndsbassist i Cirkus Nemo, mens han lever af brændenælder og lidt god tjald i ny og næ.

Velgørenhed[redigér]

Da Paul er for nærig til selv at donere nogle penge, har han i stedet spillet guitar ved forskellige velgørenhedsarrangementer. På den måde har han indirekte støttet udbredelsen af aids, Etisk Dyremishandling og landminer i Kampuchea. Pt. kæmper han for Nordkoreas ret til at have atomvåben, så må vi se, hvor det hele ender...

Fodnoder[redigér]

  1. Medlem af Bittles Ørlier