Omegle

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Omeglelogo.JPG


"You're now chatting with a random fapping teenager. Say ASL!"

~ Omegle om hvad du har gang i

Omegle er et anonymt chatsite som appelerer til alle, der tilsyneladende har dusket din mor, og din far. Og dig. Har du nogensinde undret dig over, hvor din nye bedste ven/Cher/Inspector Barnaby er henne? De er minsandten at finde på omegle! Det er nemlig et for sygt ordentligt epic sted for folk som dig!

Omegle lol.jpg

De geniale mennesker bag omegle er i øjeblikket ved at udvide deres services til omfatte temachats i samtalekøkkener, Sverige og Habbo.
Fælles for brugerne på omegle er, at der tilsyneladende ikke er en eneste, der ikke er beslægtet med H. C. Andersen, hvilket gør den overordnede stemning yderst familiær med rigelige mængder flossede negle og et enkelt knivspids gækkebrev.


Historie[redigér]

Da Gud i sin tid havde fabrikeret en hobby til Adam i form af hende den lækre fra parallelklassen så han hurtigt, at Adam havde sociale issues og store vanskeligheder med at smøre remouladehende den lækre fra parallelklassens filet. Derfor kreerede Gud i al sin vældige visdom omegle. Ved hjælp af dette fantastiske hjælpemiddel, der er specielt designet til desperate og socialt handicappede kajkager og Tom Cruise, opdagede Adam sin mojo, så Gud kunne malke ham og videregive hans latterlige undskyldning af en manddom.

Asl...?[redigér]

Når du som seksuelt tvivlende krøbling beslutter dig for at prøve lykken på dette vidunderlige site, er det god tone at starte forspillet med at spørge din samtalepartner, om han kan tale American Sign Language. Det er god skik, da døve amerikanere generelt er en overset minoritet, og du scorer virkelig en ordentlig sjat xp, hvis du giver udtryk for, at du er max cool, når det kommer til slappe trommehinder. Er du så heldig at støde på sådan en sveske, slår du nemt over i tegnsprog, hvis du udfører følgende kommando på dit klistrede keyboard: alt + F4. Din forstuvede tekst bliver let og idiotsikkert oversat til tegnsprog på din nye døve vens skærm, og han vil føde dine børn for det.

Omegle asllll.jpg