Nyhed:UKIP fortæller sandheden

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Det perfide Albion, 4/5 2018[redigér]Idag medens Danmarks plejehjemsbeboere fejrer den eneste dag de husker, Danmarks Befrielse fra (ét af mange eksempler på) tysk overherredømme, har briterne afholdt lokalvalg, hvor UKIP gik langt over 100 byrødder tilbage, i forhold til sidste valg. UKIP, der i dagspressen også er kendt under navnet "Standing at the Back Dressed Stupidly and Looking Stupid Party", valgte efterfølgende at sammenligne sig selv med intet mindre end:

DEN SORTE DØD!!!
Se selv: http://www.bbc.com/news/av/uk-politics-44008890/ukip-official-compares-his-party-to-the-black-death


Helt konkret var det noget med at forsvinde og så pludselig komme tilbage, men via en clairvoyant opnåede SpadeNews kontakt til længst afdøde historiker Erik Kjersgaard, der oplyste, at Den Sorte Død rent faktisk var en forbandelse der udslettede op imod halvdelen af Europas befolkning.

Gallup Spørger[redigér]

<poll> Har man inderst inde lyst til at stemme på et parti, der sammenligner sig selv med en pandemi der udslettede millioner? Jada. Hvorfor ikke? Æh, nej? Jeg forstår ikke helt spørgsmålet. Jeg foretrækker, at de sammenlignes med Kolera... </poll>