Nyhed:Prince's død forvolder problemer

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

På en bænk, Langeland[redigér]Efter at musikeren Prince døde i forgårs, d. 21/4, har der været sået tvivl om både det ene og det andet. Senest er SOSU-assistent Hanne Larsen på 57 år trådt ind i debatten, da hun føler at DR har pisset hende op og ned af ryggen:

"Så hører man at Prince dør, og at DR i denne sammenhæng vil holde en 7 timers mindekavalkade. Dét er der jo ingen i verden der er dum nok til arrangere for udlændinge, så jeg går naturligvis ud fra, at der tales om cigaretproducenten House of Prince. Jeg var fuldstændig i chok, da det er mit yndlingsmærke. Jeg styrtede derfor ned og købte 60 stk "Prince 100", og en flaske vodka - I véd, Nettos den gode til 59,95 - også naturligvis en spritny, orange éngangslighter. Stopper House of Prince, ville jeg deltage i mindehøjtideligheden med manér! ...også viser det sig fandeme, at det handler om en syngedværg fra Jehovas Vidner."

Man forstår godt frustrationen, men i hipstermiljøet har Prince's død også vakt furore: "Salget af vinyler med Prince er eksploderet med 700% på to dage. Og det er inkl. den han lavede med hvalen Valborg, Den Knaldrøde Gummibåd og Hammer Hammer Fedt - nu blev jeg selv først rigtig fan 8-9 minutter efter at jeg hørte om hans død, men jeg har altid haft dyb respekt for hans nummer Purple Train og dengang han bed hovedet af en flagermus..." Udtaler Hr. Hipster Johnny Q

Øvrige Nyheder[redigér]

  • Brillerenseservietterne "Mr. Magic" ligner angiveligt kondomer.