Nyhed:Milliarder af danskere skal have penge tilbage

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Nykøbing Falster, 10/03 2018[redigér]


Mors egen lille mittekat har også fået penge tilbage efter indførslen af det meget populære dørstopperfradrag

JUBELSCENER OG DANS I GADERNE fejer i disse timer hen over gader og stræder i det ganske land, efter det er gået op for Danmarks 2,9 mia. indbyggere, at de skal have penge tilbage i skat.

"Selv om SKAT først officielt lukker op for årsopgørelsen på mandag, så er det da skønt at vide at vor højtelskede regerings ambitioner om at tilbagebetale hver en krone der nogensinde er blevet indbetalt af hårdtarbejdende danskere og anonyme tilrejsende til statskassen nu endelig - eeeeeendelig - bliver til virkelighed!" siger den kendte skuespiller Uffe Føjdal til ugebladet Se en Dør, hvorfra vi har sakset udklippet.

Nogle få hundrede danskere er omkommet i København efter at have danset gennem Strøget og lige ned i udgravningen til den nye Metrostation, der skal forbinde Landemærket 2 med Landemærket 4. Men generelt og overordnet set foregår fejringen i god ro og orden.

"Det skal blive skønt at få råd til nye patroner" siger Asizzi Abdulla fra banden Disloyal to Humanity, så kan vi endelig skyde knoppen af nabobanden The Sjatpizzers, der har vadet rundt i Sundevedsgade i flere måneder uden et eneste skudhul i nappavesten. Nu skal de satanfisemig få så burkaen passer, hvis ellers vi må for vores mullah".

Muligvis skyldes pengeglæden landet over, at befolkningen endnu ikke har forstået, at de fremover skal betale for al ting selv.

Der er en smule bekymring på landets hospitaler, hvor man frygter at den nyligt indførte brugerbetaling vil forhindre borgerne i at få fjernet tatoveringer på ballerne og andre steder, hvor de kan ses af alle med internetadgang. "Der er selvfølgelig også det problem, at vi ikke helt har fået styr på afbedragsordningerne endnu, så det er kontant betaling her og nu. Det kan godt virke lidt overvældende på en standardfamilie, når de pludselig skal hoste op med 42.000 kr. for at få fjernet mandlerne" siger overlæge, dr. med. Irene Gyvelmose. "Vi arbejder på at få skruet nogle standardpakker sammen, så man kan få ryddet op i skavankerne til en favoribel pris. I næste uge har vi fx "Pakke 1", der indeholder fedtsugning, hårtransplantation og kremering for 425.000 kr. ligeud. Det er sgu da blligt!"

På den positive side forventes det, at de lange køer til screening for brystkræft forsvinder, når egenbetalingen på 25.000 kr. indføres mandag kl. 8 sharp.

Turen over Storebælt ryger op på 850 kr., en busbillet på 2 zoner kommer til at koste 145 kr. og indgangsbilletten til Nationalmuseet runder 1.500 kr., men til gengæld forsvinder registreringsafgiften, så en Mercedes Benz skvatter ned på 250.000 kr., så sparer man på den måde. Sprogforskere forventer også at der vil ske visse ændringer i det danske sprog, når udtryk som "jeg har krav på" erstattes af det mere ydmyge "pænt be' om" efterfulgt af udsagnet "niks".

ThumbsUp.gif