Nyhed:Giganterne tørnede sammen i New York

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

New York, 27 september 2016, 04:02[redigér]


BREAKING NEWS
80 millioner seere, heraf flere vågne, overværede præsidentkandidaternes debat


Et af aftenens højdepunkter var, da de to kandidater optrådte som sangduen Donny & Honey med fingerdans og a capella-sang.

Lige i snotten!
Find dig ikke i det! Lær at slå fra dig i hyggeligt samvær med de andre indsatte. Vi slutter af med varm kakaomælk.
www.psyko.dk

Hvordan man kommer videre med en utro ægtemand
Det er ikke verdens undergang at far har fået lidt på dummerten. Lær at tackle skandalen i fuld offentlighed.
www.nedmednarren.dk

Tjen penge på boligboblen!
Bare fordi de andre går fallit, behøver du jo ikke gøre det. Det hedder ikke beskidte tricks, det hedder business!
www.dødenstrump.dk


Googlead.png

NATTEN TIL TIRSDAG tørnede frugten af de største amerikanske partier (det er så Republikanerne og Demokraterne) sammen på scenen i Hempstead, New York, kun adskilt af dommer Lester Holt, der næsten ikke lod sin uvilje mod Donald Trump skinne igennem særlig meget.

Donald Trump viste sin mandlige overlegenhed over for den kvindelige præsidentkandidat for Demokraterne, ex-first lady Hillary Clinton, som han stort set lod slippe uden om sin email-skandalesag[1] og Benghazi-affæren[2]. En lettet Hillary var tilsvarende blød over for Donald, der stort set slap med at blive kaldt en pædofil røvskubber, der havde arvet alle sine penge fra sin far, der havde tjent dem på prostitution.

Efter debatten erklærede begge kandidater sig for vindere og lovede, at hvis de blev nødt til at dukke op til de øvrige præsidentdebatter, så ville de tage knojern med.

I pressen er der dog ingen tvivl: 75% af dagens aviser har Hillary som vinder på teknisk knock-out i anden omgang efter denne udveksling:

30px-Cquote1 svg.png Madammen har bare siddet derhjemme de sidste par dage og "forberedt sig" på denne debat i stedet for at skrubbe ud og pudse vinduer møde befolkningen! 30px-Cquote2 svg.png
Sure Donald


30px-Cquote1 svg.png Det er nemlig rigtigt, Donald. Jeg har forberedt mig. Jeg er også ved at forberede mig på at blive præsident! 30px-Cquote2 svg.png
Hillarys uppercut


Der har dog også været en del kritik af ordstyrer Lester Holts slet skjulte partiskhed, ikke mindst da han forsøgte at spænde ben for hr. Trump, da han trådte ind på tribunen. Selv bortforklarer hr. Holt det med, at hans ben sov og det kunne være sjovt at vække det ved at se hr. Trump stå på røven ud over scenekanten.

Vi afventer nu udfaldet af de to næste planlagte debatter samt debatten mellem vicepræsidentkandidaterne, Tutte Bøfgren (R) og Rune Engelbrecht (D) i nær fremtid.

Ting der ikke er værd at nævne i selve teksten[redigér]

  1. Hvor Hillary sendte lumre beskeder til 11-årige drenge ukrypteret.
  2. Et lille angreb på den amerikanske ambassage i Libyen, hvor bl.a. ambassadøren blev dræbt. Heldigvis havde det ikke noget med terror at gøre, men var bare en sur arabisk reaktion, fordi det var så varmt den dag.