Nyhed:Øget pres på Gyda Larsen

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Tappernøje, 30. juli 2016[redigér]


Gyda er nødt til at sætte sit cigaretforbrug kraftigt i vejret, hvis hun skal finansiere al den morgenmad.

SELVOM Gyda Larsen bestemt har samfundssind og vil gøre alt for sine medmennesker, er hun nu ved at blive træt.

- "De sidste 50 år har jeg røget 30 cigaretter om dagen, men nu bliver jeg nødt til at sætte forbruget op til de 40" siger en træt Gydapige til vor udsendte medarbejder efterfulgt af en svag hosten.

Det er venstrefløjens kontante svar på problemet med, at 20% af forældrene i Danmark ikke giver deres børn morgenmad inden de skal i skole (børnene, altså): Morgenmad med rundstykke og tandsmør på alle danske skoler fra Gedser til Skagen inkl. spejlæg og et glas mælk eller en kop te efter eget valg, kvit og frit mandag-fredag finansieret ved en øget cigaretafgift.

- "Jeg kan host! overhovedet ikke se, hvordan fem kroner mere pr. pakke smøger kan finansiere al den morgenmad. For mit vedkommende bliver det jo 15 kroner om dagen, da jeg ryger tre pakker, men med lidt hovedregning kan jeg godt se, at jeg skal op på fire pakker, hvis det også skal række til spejlæg" fortsætter Gyda med sin sædvanlige Prince i mundvigen.

Og noget tyder på, at Gyda har ret. Antallet af rygere er kraftigt faldende, så der bliver færre og færre til at ryge de 250 millioner kroner ind, som SF's forslag vil koste.

En henvendelse til SF's politiske ordfører på madpakkeområdet, Bent Livli Nokh, medfører ikke den helt store opklaring.

- "Selvfølgelig er det trist, at Gyda må skrue forbruget op til 4 pakker (jeg tror nu nok godt hun kan klare 5, hvis hun tager sig lidt sammen), men tænk på alternativet: Skulle man virkelig forlange, at forældrene selv skulle betale for maden til deres børn? Eller at man skulle kunne vælge til eller fra, om man selv vil spise morgenmad med sine børn? Jamen, hvor er vi henne? Det er samfundets opgave at forsvare de svage og dem bliver der flere og flere af."

- "Hvorfor det?"

-"Jeg ved det ikke. Det er en krise i samfundet. Folk tager bare ikke ansvar mere".

Spademanns følger sagen.