Neil Armstrong

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Sorg.jpg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
Sådan husker de fleste nok Neil Armstrong fordi året efter hans månelanding brød han med NASA og blev musiker

"Det er kun et lille skridt for mennesket, men det ville være et stort skridt for en dværg..."

~ Neil Armstrong

Neil Armstrong er søn af en kendt jazztrompetist. Neil tog et smut til månen for at starte import af eksotisk måneost til jorden. Han blev dog slemt skuffet, da han opdagede at månen ikke var lavet af grøn ost, men nærmest noget der tilnærmelsesvis minder om almindelig granit. Han cyklede derfor tilbage igen og slog sig senere ned i Klovborg og grundlagde et osteimperium sammen med sønnen Lance, der stadig den dag idag forpester hele området med stanken af Gamle Ole og den mindre kendte nakkeost.


Hans livs kald[redigér]

Da Apollo-missionens astronaut, Neil Armstrong, som den første gik på Månen, sagde han ikke kun de berømte ord ”et lille skridt for manden et stort skridt for menneskeheden”, men fulgte ordene op med adskillige bemærkninger, vanlig kommunikation mellem ham, de andre astronauter og jordkontrollen. Lige før han gik ind i månelandingsfartøjet, sagde han ”Held og lykke Hr. Gorsky”.

Mange ansatte i NASA tænkte, det var en spøgefuld bemærkning vedrørende rivaliserende sovjetiske kosmonauter. Imidlertid var der ingen Gorsky i hverken det russiske eller det amerikanske rumprogram. Gennem årene spurgte mange folk Armstrong om, hvad udtalelsen ”Held og lykke Hr. Gorsky” betød, men Armstrong smilte altid kun.

Den 5. juli 1995, i Tampa Bay Florida stillede en reporter det 26 år gamle spørgsmål til Armstrong, efter en tale med efterfølgende spørgerunde. Denne gang svarede Armstrong endelig. Hr. Gorsky var endelig død så Neil Armstrong følte, at han kunne besvare spørgsmålet. Da han var barn spillede han baseball med en ven i baghaven. Hans ven ramte en flyvsk bold som landede foran naboens soveværelsesvindue. Naboerne hed Herr og Fru Gorsky. Da han bøjede sig ned for at samle bolden op, hørte den unge Armsrong Fru Gorsky råbe ad Herr Gorsky:

”Sex! Vil du have sex?! Du får sex, når naboens unge går rundt på månen!”.[1][2]


Noter[redigér]

  1. De forskellige kilder er uenige om fru Gorsky råbte oral-sex eller bare sex.
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_11_in_popular_cultureFamilien Armstrongs stamtræ:

Louis Armstrong (ukønnet formering) ----> Neil Armstrong
Neil Armstrong & Samaire Armstrong ----> Lance Armstrong