Neger

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Det er faktisk lykkedes at oprette et nazistparti i Zimbabwe.

"Stem SFP, og der vil være negere til alle!"

~ Anton Wittorff om negere


En Neger[1] (eller Kannibal, som det også hedder) er en sort, altså ikke en slags, men en sort, altså farven sort (som jo egentlig ikke er en farve),[2] dvs. et menneske, der er meget mørk i huden, men ikke sort, selvom det var det der stod i starten. Altså et mørkt menneske, der primært lever i Afrika, Melanesien eller i Harlem. Sorte er flinke nok, selvom de ikke ligner danskere, som danskere er flest (altså lyse i huden (bortset fra dem, der tager overdrevent meget sol eller smører sig ind i cremer, der bruner, så de ligner sorte, som jo altså ikke er helt sorte, men bare noget i den retning)) ligesom der stod i midten af artiklen, der forklarede noget om starten. De er meget glade mennesker, de har rytmesans og de elsker at spillebongotrommer. Negre har desuden en meget lang tissemand,[3] som kan blive helt op til 60 centimeter lang (kvindernes dog noget kortere). Negre bruges i dag primært som slaver, bananplukkere og i deep anal penetration-spillefilm og, som noget helt nyt i USA, også som præsidenter.[4]

Vi har valgt at sætte et billede ind, så Danmark med sikkerhed mister hele sin eksport af mælkeprodukter til Afrika og Harlem, pga. et billede af en sort person med en kineser i turban'en.[5] Fy for den lede - vi ønsker at skabe en krise af dimensioner, så fødevareministeren er nødt til at gå af, hvis han[6] da ikke allerede er blevet smidt ud pga usømmelig omgang med folk over pensionsalderen.


Negre er desuden meget glade for vandmelon (Amerikansk: Wowda Melm), og næsten 100% af alle verdens negre har på et eller andet tidspunkt været langt ude i et kylling- og Kool Aid-misbrug. (Et overvejende flertal af dem er det stadig).
Dette er 100% videnskabeligt korrekt!![7]

Neger Kultur[redigér]

Neger kulturen handler om at danse om et bål imens du synger svenske druksange.

30px-Cquote1 svg.png Kun sorte individer må komme hjem til mig 30px-Cquote2 svg.png
Daquan Vu om "gæstefrihed"


Sportsgrene består bl.a. af "løbe væk fra strisserne", "kyllinge spisning" og andre neger-agtige ting.

30px-Cquote1 svg.png Waallah, politiet i USA er meget hurtigere end her i Danmark 30px-Cquote2 svg.png
NigNog om da han vandt guld i OL i sportsgrenen, strisserløbning


Nogle vidtløftige bemærkninger om hvide negre[redigér]

En hvid neger (også kendt som en albinoneger), er en neger, der er hvid (altså lidt ligesom sorte negere, som ikke er sorte (som der ellers stod i starten af artiklen (Bortset fra, at helt i starten stod, at de var sorte, men at det så senere blev forklaret, at de ikke var sort-sort sorte) men bare hvide). Der findes to slags hvide negre; hvide negre og sorte hvide negre (Hvilket jo i sig selv er lidt komplekst, da neger i forvejen henviser til sort, så en sort hvid neger lige pludselig bliver to gange sort, hvilket ikke kan lade sig gøre. Satans!). De hvide negre er hvide mennesker, der opfører sig som sorte negere (altså ikke hvide negere, hvilket vi jo har været inde på før), mens at sorte hvide negere er negere i forklædning som hvide negre (bortset fra, at det ville være dumt at klæde sig ud som en hvid neger, hvis man allerede er neger. Hvorfor ikke bare klæde sig ud som hvid, men stadig opføre sig som sort, hvis det altså er det man vil.)


Et pragteksemplar på en "hvid neger" er Peter Gisselø.

Politisk korrekt betegnelse[redigér]

Her ses en tallerkenneger i gang med opvasken.

Mange negre finder det uhøfligt,[8] hvis man anvender ordet neger; det er dog til enhver tid tilladt at bruge udtryk såsom aboriginal, wombat, nejer, nigga, morian, blåmand, boy, tallerkenvasker eller lignende. I stedet skal man sætte et "afro-" foran negerens nationalitet, fx afrodansker, afrosvensker, afrokineser, afroeskimo, afroditten og afrodatten. Negeren er således den eneste race, der skifter race, hvis den flytter til et andet land. En neger uden nationalt tilhørsforhold kaldes en afronaut. Bemærk at en hvid sydafrikaner, der er flyttet til Danmark, ikke skal kaldes afro-dansker.

Uanset etnicitet, så er det altid god skik at tale pænt om "negere" samt at hilse pænt på dem.

30px-Cquote1 svg.png Yeah, yeah, yeah. Hello, my ass. Who dis nigger up on dat nag? 30px-Cquote2 svg.png
Samuel L. Jackson


Eksempler på populære negre[redigér]

Negernoter[redigér]

  1. En politisk korrekt idiot har forsøgt sig med flg erklæring om negre: "Neger, (afledt af latin: niger, "sort") er den traditionelle danske betegnelse for et menneske, der har sort hud eller er af negroid afstamning. Ordet neger kan sammenlignes med engelsk negro i den ældre og relativt neutrale betydning. Det stammer ikke fra det engelske nigger, som typisk er et nedsættende ord" (Kvalmende, ikke?).
  2. Primærfarverne hos negre er kulsort, sortblå, black velvet og khaki
  3. Negerbørn, som er hyperaktive, kan fugtes på læberne og sættes fast på enhver plan overflade, fx et vindue
  4. Man har også startet en produktion af døde negre, som udhules og laves til dykkerdragter
  5. Eller hvad negre nu benytter som hovedbeklædning
  6. Ja, Mette Gjerskov er en han
  7. Vi skriver det med nørd-småt netop fordi det passer!
  8. De kan heller ikke lide at sidde fastgjort til loftet med håret i velcro-bånd
  9. Cassius Clay er vores favoritneger
  10. Der var nu også lidt spanioler i ham

Se også[redigér]