Navn

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
På ovenstående informationsgrafik, som vi har lånt fra det hollandske antiterrorkorps, kan man se, hvordan de nederlandske myndigheder efterlyser otte personer med bestemte navne. Eller måske skal de bare bruge et par af dem. Men i alle fald, så kan folk gaden se, hvilke navne, de skal kigge efter, når de fx har hugget folks tegnebøger eller tasker

"Et navn er noget, rige folk får i kirken og fattigesocialkontoret"

~ Mette Frederiksen om at hedde Frederiksen


Ordet navn er et substantiv, et personligt pronominem og en fællesbetegnelse for den nominative opdeling af virkeligheden, som ontologien insisterer .[1] Et navn er således også en eufemisme for noget, som formodes være iboende den, hos hvem selve navnet beror. Dette noget skulle så være udtrykt i noget så meningsfuldt som fx Bubber, Flemming, Gram, Silkeborg og Tilst. [2]

Mennesker med navne[redigér]

Efter fodnoterne[redigér]

<references>

  1. Før du læser den næste fodnote, så skal du lige vide, at Du-véd-nok-hvem muligvis kigger med her, og DE vil ikke blive spor glade, hvis du forsøger at dechrifrere den hemmelige besked, der er gemt til en kurér i den formindskede besked herunder. Pas . Rør ikke ved den med musen!
  2. Vi tænkte, at det her vrøvl gjorde sig bedst efter fodnoterne etc.

    Navn blev under revolutionen udredet af en mand, som ingen kender navnet på! Gode forskere mente, at han var lavet af sytråd, og stegte små guirlander. Men man er nu kommet frem til, at han var ganske normal og ikke gjorde nogle af de førnævnte ting. Under hele episoden spionerede han faktisk bare to mænd! Men da hans chefer spurgte ham, hvad han havde fundet frem til, kunne han ikke holde styr på det, og så opfandt han navnet. Cheferne fandt hans idé meget interessant og besluttede, at de to mænd, han spionerede, skulle hedde Lars og Lilholt. Om det har nogen sammenhæng med den nuværende Lars Lilholt ved ingen!

  3. Som sagt, du skal passe morderlig meget med ikke at komme til at røre det grå felt herover med din musemarkør. Hvis du alligevel kommer til at gøre det, vil du se virussen angribe din harddisk øjeblikkeligt, og mens teksten vokser og feltet skifter farve, så bliver alle dine data uploadet til vores Inkassokontor. (Du hører fra os en af dagene)