Nationen!

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Ingen Wikipedia.png
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Nationen! derinde.

"Kammerater! Så er den gal igen!"

~ Jan Gintberg om et nyt Nationen!-indlæg
Nationens logo. Ser du dette, er du garanteret uanede mængder af ufattelig ignorance!

Nationen! er "nation" skrevet i bestemt form, tilført et udråbstegn. Nationen! er også et yderst kompetent og rationelt talerørEkstra Bladet's hjemmeside, hvor især fattige mennesker og folkkontanthjælp kan ytre deres holdning, helt uden konsekvenser. For hvis disse mennesker havde ytret deres holdning et andet sted end på Nationen!, ville disse eksistenser sandsynligvis havde fået et lag tæsk.

Regler for deltagelse på nationen![redigér]

Stort set alle emner kan debatteres på Nationen! Det er dog en ufravigelig betingelse, at uanset hvad og hvornår der skrives, så må der ikke blive anbragt mere end maksimalt tre kommentarer, før hovedkonklusionen er, at "det er de fremmedes skyld". Derefter er der frit slag i bolledejen til at lade det gå ud over alt, som ikke er fra Nørrebro.

Hvis det ikke er de fremmedes skyld, så er det regeringens skyld. Ellers ligger skylden hos de fremmede, der er inviteret af regeringen.

Hvis man virkelig vil gøre sig gældendeNationen!, så skal man være helt ualmindeligt diminutivt begavet! Dette, i kombination med grænseløs selvretfærdighed, er selveste Nationens! DNA, brændstof og eksistensberettigelse.

Hvis man er i tvivl om kvalifikationerne, kan man altid gennemføre en intelligenstest for nationens! medlemmer

Populære emner på Nationen![redigér]

Christian borup 2006 180x195.jpg
En oplyst kommentar fra Christian Borup:
Nationen!? De har ikke en skid forstand på astronomi! Det har jeg egentlig heller ikke, men... Jeg læste engang et indlæg, hvor der var en der troede, at Pluto var en planet! Tsk, hvilken uvidenhed!

Ting man intet aner om på nationen![redigér]

Andre meget populære talerør[redigér]

Se gerne[redigér]