Missing link

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
(Omdirigeret fra Missing Link)
Spring til navigation Spring til søgning

"Denne artikel er the Missing "Link""

~ Denne artikel om artiklen om the missing "Link"


En grafisk fremstilling af the missing "Link"
En grafisk fremstilling af the missing "Link"


Findes the Missing "Link"?[redigér]

The missing "Link" er en teori fremstillet af Charles Darwin om at menneskeheden skulle mangle et såkaldt "Link" fra abe-mennesker til det oprejst-gående-menneske. Hvad Darwin dog glemte at tjekke var Spademanns Leksikon, da han så ville opdage at denne artikel er the missing "Link".

Hvorfor mangler dette "Link"?[redigér]

Det viser sig nemlig at grundet manglende "Link" som henleder og afleder til/fra dette er grunden til at den aldrig er blevet fundet.

Tryk her for at se mere om emnet.

Andre Missing "Link"s[redigér]

Spademanns svarer på alt! Se også bare under 404.[1]

Missing "Link" i praksis[redigér]

Fodnote om feline dyr[redigér]

<references>

  1. Katte! Vi kender dem alle, de er barbariske, de kredser hvæser og bider. Men hvad er det lige der gør de små væsner så arrige? Mange huskatte lever under strenge forhold. De bliver ofte sat i et hjem imod deres vilje. Hvis der så kommer småbørn til bliver det helt slemt! De løfter dem på forkerte måder, hælder vand på dem, og smider dem ud fra højder for at se om de kan flyver Katte nedstammer fra løber og tigere. Måske er det der de har deres galskab fra. De er faktisk lidt af nogle Wannabees. Det er også en Fakta at alle katte hader agurker. Mange mennesker har filmet deres katte imens de ligger en agurk hen ved siden af dem. Hvilket har fået katte til at flygte i bare rædsel. Tallet af katte der er gået amok på deres ejere er stiget markant siden den Trent begyndte. Man kan ikke altid regne med at disse "kæledyr" vil være din ven. Mit råd, køb en hund.