Middelhavet

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Middelhavet er et fiktivt hav der adskiller Europa og Afrika. Det blev oprindeligt opdaget af stenaldermanden Grjok der var en af istidens helt store opdagelsesrejsende. Senere tog europæerne dog på groveste vis æren for opdagelsen og alle oplysninger om Grjok blev brændt og derefter opbevaret i de hemmelige fangekældre under Pentagon.

Er det bundløst?[redigér]

Mange personer har stillet sig selv spørgsmålet, er middelhavet bundløst? En gruppe ungarske forskere fra universitetet i Tjernobyl har de seneste par dage lavet en omfattende undersøgelse af middelhavet uden at finde bunden. "Ud fra sztatisztikkerne og voresz obszervationer må vi konkludere at det ikke har nogen bund", udtaler lederen af holdet Sergei Uran, før han med stor nydelse bunder resten af sin vodkaflaske. Forskerholdet har siden modtaget nobels fredspris for deres flotte arbejde.

Hvem tilhører det så?[redigér]

Den internationale domstol i Haag afgjorde allerede i 2003, at Middelhavet er farligt farvand, alligevel har de fleste pirater valgt at udføre deres erhverv i den noget mere eksotiske Aden-bugt og det irrerterer flere europæiske politikere. "De knepper vores børn og vores fædrelands stolthed ... VERDAMTE SCHEIZ!!!" - udtaler en lettere beruset Angela Merkel til vores særligt udsendte i Köln.

Mange vil nok mene, at den foregående tekst er lettere usammenhængende, OG JA, den er usammenhængende, fastslår flere eksperter inden for området. De henviser til at man evt. kan gå ind på denne side som man kan komme ind på ved at trykke til højre for dette her ord. Hvis der skulle opstår uventede komplikationer så følg venligt denne guide fra vores ikke eksisterende tekniske afdeling.

Hvis censuren provokerer dig så gå ind på dette link eller ring på dette nummer: +677 38257198