Michael Laudrup

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Michael Laudrup før han begyndte at bruge botox

Michael Laudrup (også kendt som ham den lækre på midtbanen) er en dansk model og tredobbelt Mr. Sexy Gay-vinder ved det årlige Dansk Fodbold Award.

Mest kendt er hans finurlige finurligheder på det danske fodboldlandshold, som eftersigende indbragte mange turister i Idrætsparken.

I dag er han træner for tilfældige danske, russiske og spanske (tidligere) storhold, som han forsøger at køre i sænk... Fordi han ikke må sætte sig selv på banen.

Privat[redigér]

Michael Laudrup blev født i Netto den 14. juli 1964 hvor hans mor var på tilbud til 15 kroner (2 for 25), det er næsten halv pris! Det gik meget godt for hende (hun fik rigtig mange børn).

Michael i moderne medier og litteratur[redigér]

Michael Laudrup er en vigtig og tilbagevendende del mediebilledet. Det betyder at man som vordende sportsjournalist skal gennemgå en stave/forståelsestest, der består af følgende:

Læs og forstå følgende sentens og afvig i fremtiden aldrig fra dette:

Mic-hael Lau-drup er om-ni-po-tent[1]! Og der-med Bas-ta!

De senere år har der været en del skriverier om Michael og hans hus på Strandvejen nord for København. De rige svin Naboerne har selvfølgelig ingen sans for de etiske detaljer i Michaels kælne leg med arkitekturen, hvilket selvfølgelig trække en direkte linje fra hans suveræne boldbehandling og sublime spilforståelse. De ignoranter skulle fandme nakkes!

Den manglende forståelse betyder, at Se og Hør er tiltrukket af de teatralske rammer og det stort opsatte drama. Spillerne står tændte over for hinanden med tankerne om de mange års intense arvefjendeopgør og er klar til... Hvem prøver vi egentlig at narre? Udhuset var grimt og det stod forkert. Der var bare ikke en sportsjournalist til stede, der kunne sætte rammen godt nok, og i øvrigt holde Michael Laudrup hævet over kritik - og den øvrige menneskehed generelt.

Jørgen Leth holder med Michael. Kurt Thyboe gør ligeså, men har aldrig hverken talt med - eller endsige set - Michael.

Michael og Spanien[redigér]

På et tidspunkt i Michael Laudrups liv, var han simpelthen blevet for stor til Italien. Han købte derefter et eksemplar af "Turen går til Spanien", og landede kort derefter i Barcelona, hvor han fik lov til at starte en vin-eksport. Det elskede de lokale ham for! De så uendelig meget op til ham! De ville elske med ham! De troede på ham! De tilbad ham! De forgudede ham!
Lidt senere skiftede han til Madrid, og så fik han sådan set hele Catalonien på nakken, og hans tilbedere hadede ham helt vildt! Ikke sådan "Du-er-ikke-længere-en-af-os"-had, men nærmere: "Kom-her-din-Judas-og-vi-skal-på-stedet-skære-dine-testikler-af-med-en-sløv-fil-og-give-dem-til-en-ged-mens-vi-spidder-dine-børn-og-sætter-dem-over-til-maden-til-en-grisefest-og-serverer-dem-til-en-fed-tysk-turist-mens-vi-voldtager-din-kone-og-lader-rotter-spise-dine-øjne-mens-vi-skraber-din-hud-af-med-en-sløv-hobbykniv-og-hælder-salt-på-og-tvinger-dig-til-at-høre-jazz-imens"-had.

Michael valgte Brøndby IF i stedet. På den måde var straffen for hans spanske tragedie fuldendt.


Laudrupske noter[redigér]

  1. Det betyder "Hævet over alt! Både love, kritik og specielt Janteloven. Hvis du skriver noget dårligt om ML, så falder avisens oplag til 1:100 del, og du får et los i løgposen!"