Michael Jackson

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Så Michael, nu kan vi s'gu ikke rigtig spille skuespil længere. Nu er den go' nok.
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Michael Jackson.
30px-Cquote1 svg.png I'm starting with the man in the mirror, I'm asking him to change his ways, And no message could have been any clearer, (If you wanna make the world a better place), Take a look at yourself, and then make a change.. 30px-Cquote2 svg.png
Michael Jackson om sit skifte fra sort til hvid hud


30px-Cquote1 svg.png Yes we can! 30px-Cquote2 svg.png
Barack Obama om overstående forandring


Den verdenskendte McDonalds-klovn Michael Bartholomew Joseph Jackson (Født d. 4. september 1992Sicilien, død 26. juni 2009 Melrose Place, Los Angeles (dette er endnu ikke bekræftet)), også kendt som Den hvid-sorte Peter Pan, blev 27. Juli 2005 kåret til "Verdens mest omtalte klovn" i Guiness Rekordbog.


Plastikkirurgi[redigér]

Michael Jackson drømte om en syntesetilstand mellem slaver og herskere dvs. sorte og hvide. Hans eget svar var dog en gradvis transformering fra sort mand til hvid kvinde. Folks mistanke til Michaels brug af hæmningsløse mængder af plastikkirugi skyldes at Michael blev født som sort, men kort tid efter sin jødiske Bar Mitzvah så man Michael med en smallere næse og en gulig hudfarve. Michael siger selv, at hans drastiske ændring i udseendet skyldes, at han blev født i nærheden af Etna (Aktiv vulkan på Sicilien) og derfor var dækket af et fint lag aske de første fjorten år af hans liv. Mange er skeptiske, men det er selvfølgelig også derfor, han er verdens mest omtalte klovn.

Dæmonerne i Michaels liv[redigér]

Man skulle ikke tro at man tog skade af rampelyset, når det var der man fandt sit eget jeg - sin idealtilstand. Men desværre er scenekunst ikke et otte til fire job. De nysgerrige blikke der stirrer ind gennem gitteret på hans eventyrslot "Neverland" mens han underviste små dejlige unger i naturkræfterne og den kropslige forløsning, kunne han ikke klare, for i hans eventyrunivers blev alt uskyldigt. Og lige meget hvilke anklager der mødte ham, blev denne uskyldsrene facade hans varemærke, da hans pladeudgivelser var meget omstændelige (sådan ca. en CD hver fjerde år).

Beslutningen om at forlade Michael Jackson[redigér]

Fil:HitlerMJ2

Den endelige beslutning om at lade Michael Jackson afgå ved døden blev truffet af Michael selv og blev nøje planlagt. Hele sceneriet skulle planlægges meget nøje. Omdrejningspunktet skulle være hans bebudede afskedskoncerter som skulle aflede offentlighedens opmærksomhed på hans karaktermord. Han ville formentlig ikke kunne holde til at stå bare 15 min. på en scene uden at der var en læge til stede, men han talte sandt da han sagde at "This is it". Derfor vil man også forsøge at trække hans obduktion i langdrag, da der ikke er noget lig eller dødsfald. Belært af Elvis Presleys død ved han at "Michael Jackson" vil få et bedre "liv" som død end som levende.

Hvor er Michael nu?[redigér]

Indtil videre er han et hemmeligt sted, hvor han vil gennemgå en ny række plastikkirurgiske indgreb, da der ikke må være bare den mindste reminiscens af Michael Bartholomew Joseph Jackson. Men planen er at den genopstandne Michael flytter til Sydfyn, hvor han skal drive en vindmøllepark. Han er i lighed med Barack Obama optaget af klimaspørgsmål og har også syntes at Danmark var et forgangsland. Han har i længere tid overført værdier til forskellige hemmelige konti, så det skulle se ud som om at årsagen til hans comeback var pengetrang...(Manden har alene ved sit pladesalg tjent så mange penge at der skulle mindst ni liv til at bruge dem). Nu er der noget som tyder på at hans død vil indbringe lige så mange dollars som hans liv. Hans professionelt klippet øve-DVD bliver højst sandsynligt den mest solgte DVD til dato og alle pengene går til danske vindmøller...tænkapr 26. 2012, 11:21 (UTC)~! 80.62.116.68

Hvis du endnu ikke er overbevist?[redigér]

  • Her er en oversigt over alle de indikationer, som er årsag til at der må være noget galt.

Klovnenumre[redigér]

  • Billig Gin
  • Bath
  • Hysteri
  • Triller
  • After all
  • Barry or White
  • Tis is it

Links[redigér]

Lurt i numsen er faktisk han allerbedste klovne nummer! Hvis du ikkw vidste det alerede, er kartofler faktisk også ett menneske.