MediaWiki diskussion:Copyrightwarning

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Kære Wikimaster. Jeg kan godt se at Wikipedia har lagt ansvarsbeskriveælse og automatisk kodeindsætning ind. Er det, det samme som at vi skal have det?

I så fald skal der gøres noget for at vores tre gyldne knapper og emnelinien ikke drukner i trængslen! Ellers når nye brugere aldrig at fatte pointen med wiki.

Det er i orden at folk også her er ansvarlige personer og din version af ansvarsbeskrivelsen er noget kønnere end Wikipedias, men du er nok nødt til at være alvorlig et øjeblik og stryge vores kroniske vrangforestillinger, så én eller anden advokat ikke sår tvivl om gyldigheden af det skrevede.

Automatisk kodeindsætning er direkte nyttesløs. Jeg tror ikke gennemsnitsbrugeren har brug for den. Mange af koderne er ikke beskrevet i Spademanns, men vores egen "Hjælp-dig-selv"-side henviser alligevel til Wikipedia. Selv er det nærmeste jeg har været på udenlandsk var en artikel på grønlandsk.

Ellers kan man godt arbejde lidt med at "det med små bogstaver" er med små bogstaver, da man forhåbentlig kun får brug for at læae det én gang.

--Frode Fenis 17. dec 2007 kl. 07:51 (UTC)

Så er tingene ændret tilbage til før, bortset, naturligvis fra at de stadigvæk er på dansk, og copyrighten er mere seriøst formuleret. -jeg får nu en grum mistanke... ...kunne du ikke se de engelske? --DJ Platon 17. dec 2007 kl. 17:05 (UTC)

Jaah, det meget bedre. Hvis du lige gad og gå ind i copyrightwarning og lave mellemrum forneden så der er en slags adskillelse mellem de tre objekter, så tror jeg det bliver helt perfekt.

--Frode Fenis 17. dec 2007 kl. 18:50 (UTC)