Madonna/luder-komplekset

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
(Omdirigeret fra Madonna-Luder Komplekset)
Spring til navigation Spring til søgning
En luder og Madonna

"Jeg rører aldrig kvinder..."

~ Oscar Wilde om uren sex

"Min mand kalder mig frækkert"

~ Din mor om sex

"Nej, kælling - det er hvad jeg kalder vores datter om natten!"

~ Din far om ovenstående


Madonna/Luder-Komplekset er en sindstilstand der forhindrer[1] dig i at have sex med din kæreste.

Én gang til for Prins Knud[redigér]

Madonna/Luder-Komplekset er en sindstilstand der forhindrer dig i at have sex med din kæreste.

Er du kommet dig over chokket, kære ven?

Årsag[redigér]

Mænd[2] der lider af denne uhyrligt menneskefjendske lidelse, formodes[3] at have lidt for varme følelser for deres mødre.

Kort fortalt kan man ikke knalde en kvinde man er varm på.

 • Madonna
Dette repræsenterer den side af kvinden man ææælsker. Dvs. hende man vil have børn[4] med, og som sådan ikke skal "besudles" med en gang natte-griseri.
 • Luder
siger lidt sig selv, men indebærer blot, at man ikke vil have børn[5] med denne pige... Og at man ikke kan ææælske hende som kvinde.

Udpenslet for tåber[redigér]

Forestil dig at din kæreste er lækker: du får logisk set lyst til at lege Skjul Medisteren[6] med hende, og ønsker bare at knalde hende til hun beder dig blive hængende i lejligheden. Hvis du har Madonna/luder-komplekset kan du ikke forelske dig i pigebarnet. Forstået?

Nå, ikke. Vi prøver igen: forestil dig, at du faktisk synes en smule om din kæreste - hvis du har Madonna/luder-komplekset ejer du så ikke enven, enevn, evnen(?) til at bamse hende i fabrikken.

Bedre? Godt!

Das Test[redigér]

Herunder er en test der afslører om du skulle have knald i låget Madonna/luder-komplekset. Læs spørgsmålene grundigt, om nødvendigt må du klappe dig igennem stavelserne, og vær ærlig overfor dig selv:

 • Kan du lide din kæreste?
 • Ønsker du at få børn med hende?
 • Ønsker du at sidde på fødegangen og flette fingre, medens du ser kærestens "halløjsa" blive flået i småstykker i et ulækkert pløre af blod, sved, hår, moderkage og tøjrester, samtidig med at hun skriger, vræler, giver dig skylden og tilmed giver sin bedste veninde ret når hun - fra den anden side af sengen(!) - brøler at alle mænd er nogle svin der har undertrykt kvinder i århundreder, og jordemoderen[7] påpeger hvor smuk en oplevelse det er, det du netop er i færd med?


Kan du svare ja eller nej til nogle af ovenstående spørgsmål, kan du teoretisk set have lidelsen uden at vide det, MEN: Kan du svare ja til spørgsmål 1 og 2 men nej til 3, er der en god risiko for at din kæreste flipper ud hvis hun er en speltkusse, for de mener ubetinget at alt i spørgsmål 3 er i overensstemmelse med den naturlige moderrolle...

Noter[redigér]

 1. Prøv dog viagra...
 2. fnis!
 3. af en mand der var varm på sin mor
 4. Øøh?
 5. Næh, ku' du gætte dét?
 6. i dit tilfælde: Glem Karrotten
 7. som er en mand