Liberalisme

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Og jeg er af den klare opfattelse, at hvis man skal gennemføre arbejdsmøder, så er de bedst tjent med en særdeles moderat indtagelse af drikkevarer."

~ Anders Fogh Rasmussen om hvorvidt mådehold kan kombineres med liberalisme

"Med "særdeles moderat" så mener du da mindst 5 fadbamser og 20 gange snaps, ik' å, Anders? Ik' å, Anders?! Sig nu for helvede da bare ja, Anders!"

~ Lars Løkke Rasmussen om liberalismens sande natur

Liberalisme er den officielle styreform i Liberia, USA's 39. stat, og navnet stammer da også derfra. Liberalisme blev opdaget af Charles Darwin i 1988, og er én af de to grundlæggende strategier for at kunne opnå en god high score i livet.

Liberalisme går i store træk ud på at rage så meget til sig som overhovedet muligt, fortrinsvis af materielle goder. Derfor må det også nævnes, at Liberalismen er roden til alt ondt. Der er dog enkelte ting som liberalister ikke anser som værende fordelagtige at rage til sig:

Algoritmen for at beregne sin high score i livet med liberalisme-strategien er at tage sit antal af stadigt velfungerende nyrer, gange det med antallet af Mr. Jardex-jakkesæt i éns klædeskab, dividere tallet med antallet af hjemløse i éns kommune, og lægge indholdet af sin budgetkonto til hele molevitten. Efter Gud i år 2004 offentliggjorde denne algoritme steg Mr. Jardex's salg af habitter med et par millioner procent, hvilket kunne indikere at liberalisme stadig er en populær strategi.


Ærkeliberalister[redigér]

Hvis man er ekstrem liberalistisk i farsen kaldes man også for ærkeliberal-blåsmølf, de få danskere der tilhørere denne kategori stemmer alle Liberal Ubalance, som er en kult ledet af Anders Savsmuldsen. Idéen med denne form for mennesker er som der også står ovenfor at rage så mange materielle goder til sig som overhovedet muligt, dog er en sidegevinst ved lige netop at være så Liberal som de få der tilhører denne kult, at man også mødes og sparker til hjemløse, krøblinge, kvinder og andre livsformer som disse ærkeliberalister anser for laverestående væsener. Ærkeliberalister mener nemlig at alle der har en lavere indkomst en 1.000.000.- før skat, kvinder, krøblinge, indvandrere mm. er laverestående væsner, og fortjener at blive trampet på, og holdt nede. Ydermere går de endda også ind for enorm ulighed i samfundet, da jo fattigere de andre er, jo rigere er de selv, det er jo dejligt med nogle at sammenligne sig med.


Se også[redigér]