Kvindefodbold

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Kvindefodbold.jpg

Kvindefodbold er et spil for kvinder, hvor der spilles efter de sædvanlige fodboldregler og med en almindelig fodbold, ligesom når mænd spiller rigtig fodbold.
Danmark har - ligesom en række af de lande vi normalt sammenligner os med - også et kvindelandshold i fodbold, som spiller turneringer mod andre kvindehold. Disse spil fylder nogle gange noget af sendefladen på tv, ligesom det kan være vanskeligt at undgå omtaler af kvindefodbold i pressen og de øvrige medier.
I modsætning til andre sportsgrene og kombinationsidrætter, hvor kvinder kan deltage (fx badminton, beach volley, billard, håndbold, højdespring, nøgendans, strippoker, tennis og windsurfing) og samtidig levere underholdning for tilskuerne til publikum, så er kvindefodbold sjældent værd at spilde tid , hvis man da ikke har en personlig interesse i én eller måske flere af spillerne (evt. pga deres potentiale som avlsdyr hjemme på gården i Jylland).


"Jeg elsker kvindefodbold, linser og skolekomedier"

~ Pædagog om hvordan han har overgået Bille August, John Huston og Alfred Hitchkock med sin treenhalv time lange nyfortolkning af "Dyrene i Hakkebakkeskoven" til 5.-6.-klassernes juleforestilling