Ko

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Ko
Ikke truet
En ko i et klart øjeblik.

En ko i et klart øjeblik.
Videnskabelig klassifikation
rige: Hele Universet bortset fra Læsø.
række: 8 x 4
klasse: Børnehaveklassen
orden: Nej
underorden: Ja
Familie: Forældreløs
Slægt: Muuhldyr
Art: Hamster
Her ses koens adfærd over for heste

"Din fucking ko!"

~ Dig om en ko

"Muuuh"

~ koen om dig


En ko er naturens dummeste påfund indtil nu, men samtidig det rareste for menneskerne. Modsat alle de andre dyr, er koen nemlig ligeglad med verdensherredømmet, hvilket gør, at den ikke er en konkurrent for mennesker, men blot en kilde til kød og mælk.


Oprindelse[redigér]

Ingen ved hvor køer kommer fra. De dukkede bare pludselig op engang i 1300-tallet, et sted nede i Afrika. Nogle få konspirationsteorier påstår, at koen i virkeligheden er rumvæseners kæledyr. Det meste af befolkningen tror dog på den lidt mere jordnære teori, at de gik op af havet efter, Atlantis sank.


Koens sindelag[redigér]

Koen er et meget uselvisk dyr, i det at den laver forskellige ting til mennesket. hvis man seksuelt forulemper dyret, ved at hive i dets patter, får man det meget populære produkt kaldet mælk. Mælken kan så med tiden udvikle sig til andre produkter, så som yoghurt, ost, og hvis den bliver tilpas gammel, modermælk. Man skal dog passe på med ikke at forveksle koen med tyren, da resultatet af mælken fra tyren har en meget mere saltet smag.

MEN: Folk ved ikke at de i virkeligheden er ved at udrydde mennesket med deres store udledning af CH4 (metangas (prut)). De er i virkelig skyld i at hele den Globale Opvarmning er startet!

Hvis man nu tog et stykke brød og proppede smør på, og så bagefter proppede ost på, så er det jo smør oven på smør eller rigtig meget mælk oven på brødet, og vi ved vist alle sammen godt hvordan gennemblødt fransk brød smager.

Koen er et husdyr, men den kommer også udenfor huset. Den kommer også ind til byen, men det kun når den skal dø, og det bestemmer den ikke selv.


Koens syv sider[redigér]

Koen har syv sider: den forreste side, den bagerste side, den ene side, den anden side. Den øverste side, den nederste side og den indvendige side.

  • På den foreste side sidder hovedet, og på hovedet sidder hornene og de er kun til pynt. Hornene er lavet af horn og de kan ikke bevæge sig. Ved siden af hornen sidder ørene, de kan godt bevæge sig.
  • På den bagerste side sidder halen. Den bruger den til at jage fluerne væk med, så de ikke falder ned i mælken og drukner.
  • På den øverste side, den ene side og den anden side, er der pels. Pelsen har altid samme farve som koen. Farven kaldes kulør.
  • Den nederste side er den bedste for her sidder mælken. Når malkepigen kommer og åbner for hanerne strømmer mælken ud i store spande.


Historie i dansk kultur[redigér]

Ordet ko kommer af det danske band ved navn Fernando og Ko, som er et af de mest betydningsfulde bands i verden i sin tid. Musikgruppen opstod et sted i 1700 tallet og har skrevet sange som Shrek introen, Fuck bees såvel som mange hits fra Lazytown. Bandets medlemmer har lavet mange kommentarer om deres rare bedstemor. Før dette danske band hed koen ikke noget.

Se også[redigér]