Kim Jong-il

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Sorg.jpg
Denne artikel rummer ubegrænsede redigeringsmuligheder pga. glæde
Der må ikke denne artikel gerne forefindes slibrige detaljer om personens fortid specielt om da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Og gerne noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.Vores allesammens dybest priviligerede og begunstigede kammerat fra den socialistiske republik Nordkorea
..og hvem var der det så der sagde at han ikke var folkelig?

Kim Jong-il var præsident kandidat ved det amerikanske præsidentvalg 2008, hvor han desværre lå lidt i skyggen af Obama og Palin, til mors sorg. "En tolerabel mand i sin bedste alder", udtaler Frank...Ding..Dong (hvem helvede var det egentligt?), og han skælvede næsten overhovedet ikke af frygt da han udtalte sig.

Kim Jong-il har dog ikke mistet håbet, og forsøger sig næste gang som pavekandidat. Vi ønsker ham alle held, eller... vi ønsker ham i hvert fald. Kim Jong-il har haft en glimrende barndom, eftersom hans fødsel tog plads intet andet sted, end på toppen af... en lastbil!
Og da fødslen var eksekveret blev to tvillingeregnbuer spottet.. Tilfælde? Næppe, komplot? Formodentlig.


Meninger om Kim Jong-il[redigér]

Nogen siger at Kim Jong-il er et dumt psykopatisk svin, der prøver at få folk til at tro, at han er en fredelig og rar fyr, hvortil man kan vælge at være delvist enig...

I visse kredse kendt som Kim Jong Mentally-Il


Kim og Elvis[redigér]

Nu kommer vi til den dybt rørende historie om Kim og hans bedste barndomsven/bekente, Elvis. Kim og Elvis voksede op, næsten det samme sted, og indledte et langt og solidt venskab/forhold.

I sommeren 1969, da sneen stod til knæene midt i januar, besluttede de at deres veje skulle skilles. Kim Jong-il foreslog Elvis at hjælpe ham, i mission for at blive koreansk diktator, men Elvis afslog høfligt, eftersom at han hellere ville fokusere på musikken.

Efterfulgt af Elvis' tragiske nyseanfald i 1948, valgte han at lægge musikken på hylden. Han indledte da en glimrende karriere som opfinder, hvor man i dag kan finde hans navn på objekter som propelhatten, og havkatten.
Kim Jong-il besluttede hermed at han ville investere i Lotto, og med pengene, købe et mindre rige han kunne lege dukkehus med.

Han investerede i 1220 lottokuponer, og tjente 12 kr. Nu var hans lykke gjort, og for de let tjente penge, købte han et lille lokalsamfund på toppen af Korea som han, meget opfindsomt, valgte at kalde Nord Korea. I minde om Elvis, drog han til Canada, og iværksatte et klonings-program, med den hensigt, at skabe en tronfølger til Kim. Han skabte da Justin Bieber som han samtidig gav den opgave at sprede både Kim's ord og Satans, som Kim flere gange har indgået aftaler, og spillet 7-Kabale på Windows Vista med.


Det siges også at hans penis var 18 tommer lang, hvis man altså måler nedenunder.

Kulturelle events[redigér]

Kim Jong-il har optrådt som både instruktør og skuespiller i utallige film som "Team America", og "Borte med blæsten", samt en anonym rolle i "Lille Per" trilogien. Han er med i fritidsbandet "eimærp ne dniv li-gnoj mik åp mets", som alle hader. Sidst, men ikke mindst, har Kim Jong-il været så venlig at belære verden om golfspillets facetter, idet han demonstrerede 13 'hole-in-one's på sin første tur på 'Den Himmelske Freds 18-huls-bane', og det er ganske vist.

Kim Jong Il er forresten også verdens bedste golf spiller. Endda uden at have forhold med storbarmede og blonde svenske piger. Han har gået en runde 48 under par.

Kim Young Il er desuden også kendt for at have ganske godt styr på lerduerne. Så godt faktisk at hen er blevet udnævnt til general for den mægtige nordkoreanske hær "manggangbang", som oversat, lidt løst for hånden, betyder "1883 4 ever". Hæren er kendt for at kunne jævne ethvert nordkoreansk mål med jorden. Hæren er da også et af de mest militært aktive i verden. De er konstant i krig med Sydkorea og nogle internationale farvande.

Venner[redigér]

Nej - ikke rigtigt. Måske lige bortset fra: