Kategori:Pastelfarvet

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Artikler som ikke fortæller om emnet, men derimod om alt muligt andet. Fortæl om artiklernes emne! NU!

Pastelfarvet[redigér]

Begrebet opstod i 1500-tallet i Italien, som en betegnelse for de ualmindeligt lamme farver der var på mode indenfor den kulinariske industri, og ordet betød oprindeligt "pastafarver"(de italienere var nogen forbandede sprogspassere). pastelfarverne hægtede sig fast op gennem 1600-tallet & 1700-tallet, og groede sig godt og grundigt ind i samfundet. men så i 1789 kom Den Franske Revolution og tampede livet ud af pastelkulturen, og sendte pastelfarverne til tælling de næste 190 år.

Og verden åndede lettet op. Men i 1960 skete det frygtelige. pastelfarverne vågnede fra de døde, og greb med sin kolde, klamme hånd fat om samfundet, godt støttet af den kolde krig. Den nåede sit styrkemæssige højdepunkt i de frygtelige 1980'ere.

Men hvordan er pastelfarvernes situation idag?

Jo, pastelfarven har planer om at vende tilbage med nye kræfter. Kræfter der kan kollapse hele vores samfund. Destruere vores civilisationer. Traumatisere hver eneste modeekspert. De bliver stærkere for hver dag der går. Tag dig i agt for pastelfarverne. Hold dig fra dem. Gå over til de skrigende farver.