Kat

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


Kat
Ikke truede nok.
DENNE kat kan sin kattekismus!!

DENNE kat kan sin kattekismus!!
Videnskabelig klassifikation
rige: Kommer an på ejers sociale status.
række: De vil i 1. række.
klasse: Overklassen.
orden: Meget.
underorden: Nej.
Familie: Monstre.
Slægt: Farlige dyr. Homo Non-Sapiens.
Art: Uartige.

"Ska' du ha' kat på pizza?"

~ Din lokale pizzeriaejer om det tredje krydderi


"Sif er sej. Den kan snakke. Vov vov. Jeg er blank"

~ Pissefuld Bubber om katte


En kat er det dyr i verden, der kommer tættest på at være ligeså ond som den Hjernesugende Mandril. De har igennem flere årtusinder forsøgt at overtage herredømmet over Jorden fra menneskene og hønsene, men i skrivende stund er det ikke lykkedes... Med mindre illuminati er en katteorganisation? Ingen ved det.

VIGTIG ADVARSEL: Katblocker[redigér]

Læs om Katblocker inden du læser artiklen. https://www.facebook.com/hkdanmark/videos/vb.112229035481469/10214885160624528/?type=2&theater

Katte, der siger "whuff"[redigér]

Dyp en kat i benzin og smid en tændstik hen til den, så siger den whuff!

Kattens oprindelse[redigér]

Katten er en uønsket, invasiv art, der truer den danske natur, kultur og den almindelig tryghed i samfundet. Der er derfor jagtpåbud for katte hele året. Der er et massivt vælgerpres på Dansk Fjolseparti for at standse invasionen. Partiet er dog handlingslammet af langvarige interne diskussioner om et invasionsforbud kun skal gælde sorte katte.

Zoologer (og dyrepsykologer) antager, at de enten kommer fra det ydre rum, Kattegat, Reersø eller Belgien. Nogle få kataloger mener ligefrem, at de stammer fra Norge. Dette er dog purre blevet afvist af op til flere isbjørne. Nyeste forskning tyder dog på at kattene stammer fra Den Uafhængige Folkerepublik Catalonien.

Katte er en del af kattefamilien (latin: Felidae), som er kendt for for andre menneskeædende rovdyr, eksemeplvis tigre, leoparder, løver og jaguarer.

Og som det ikke skulle være nok, så elsker katte zebra kød lige fra dyret, men pas på for det kan være et blodtørstigt dyr og kan spinge på dig når det skulle være, hvis du giver den for meget zebrakød. [1]

Dyrets taktik[redigér]

Deres primære angrebsmetode er at tage al menneskets tid, så han/hun ikke kan nå på arbejde, og derfor bliver fyret. Imens folk græder, kan kattene lynhurtigt overtage planeten. Grundet dårlig planlægning og loppeangreb, er det dog ikke lykkedes for dem endnu. Nogle katte er så udspekulerede, at de slår sig sammen med dem, man kalder "katteelskere".

Når katten ikke spiser, prøver at få verdensherredømmet eller er pisseirriterende (så man bliver nødt til at sparke den rigtig hårdt i maven), ja, så prøver det stille, fredelige væsen at parre sig med andre katte. Som naboens grimme, liderlige kat, der snor sig rundt om dine ben, når du kommer gående forbi. Hvis den gør det, skal du bare sparke den. Hårdt. I m(i)aven. I tilfælde af hankatte kan et spark i tekstiklerne også anbefales, gerne iført træskostøvler. Katten er retsmæssigt ikke et "stort" dyr og der er dermed påkørselsret hvis man er i bil.

Kattens anvendelse[redigér]

Katten kan opdrages til at slikke frimærker. Men katte bruges først og fremmest til at blive tygget. Efter at mange afrikanere her i landet har måttet opleve, at priserne på khat er gået drastisk i vejret på grund af stigende efterspørgsel, er der nogle vakse studerende fra Landbohøjskolen, som har fundet ud af, at det at tygge kat i stedet for khat er ligeså godt. Det er dog også tilsvarende vanedannende. Man tager simpelthen katten og gnasker lidt i dens hale, indtil den bliver småmopset. Virkningen? Tja, men da de fleste somaliere er nødt til at kommunikere med deres etniske vennerdansk, lider de ikke det store tab af status, når de siger, de tygger kat.

Advarsel: Når du tygger på kattens hale, skal du passetis og diverse andre ting. Desuden er det en kendt sag, at en mand, som forsøger at bære en kat i halen, vil gøre sig erfaringer, han ikke ville kunne opnå på andre måder ...

Derudover kan katte bruges til naboterror, hjemmehygge (visse desparate enlige lavsociale kvinder bruger katten til cunnilingus) [2] og violiner. Killing i karry er også en madret, man kan ty til i en snæver vending sidst på måneden, når der er lavvande i kassen, og der ikke er mere kylling, kiwi eller kakaomælk i fryseren.

WC-børste-budgettet kan skæres ned til 0 ved hjælp af katte. Man går på jagt i nabolaget af en undvegen kat, bevæbnet med sild, kattemad og katteurt. Derefter håndfanger man det troskyldige bæst (brug en grill-handske) og stopper den ned i en medbragt papkasse. Den tilfangetagne kat hænges op på væggen med et søm i halsen. Når katten er død og stiv, er den en perfekt WC-børste. For decideret at gøre dette til en indtægtskilde, kan man fotografere katten og holde øje med opslag om den eftersøgte kat. Man giver så ejeren et anonymt brev med fotoet, og besked på, at lægge 100.000 kr. i brugte halvtredsere i en plasticpose et angivet sted. Om man vælger at beholde WC-børsten selv, eller lade ejeren købe den, er så et spørgsmål om samvittighed, etik, kartesiansk dualisme og - ikke mindst - hvor meget ejeren kan presses til at betale.

Sikkerhedsforanstaltninger[redigér]

Inden man selv forsøger at løse problemer med katte bør man ringe til kommunens skadedyrsafdeling ug bede dem rykke ud.

I akutte tilfælde med katteproblemer bør man iføre sig solide arbejdshandsker, sikkerhedsbukser beregnet til motorsavsarbejde, træskostøvler og egnet ansigtsbeskyttelse. Katte skal opbevares utilgængeligt for børn. Ved bid: Ring straks 112. Forsøg ikke at tilkalde egen læge først. Der skal rekvireres en paramediciner-ambulance med vaccine mod rabies og koldbrand, samt bevæbnet politi, der kan forhindre katten i yderligere chikane.

Kulinarisk anvendelse[redigér]

Se også[redigér]