Kaos

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Du har ringet til Kaos' hjemmetelefon. Kaos kan desværre ikke komme til telefonen lige nu, men læg en besked efter... AAAAAAAAARRRRR! Dut, dut, dut."

~ Kaos' "telefonsvarer"


"Kaos! Ja, de muhammedanere tager da også alle deres tossede eksotiske dyr med herop!"

~ Anton Wittorff om muhammedanere og kaos


Kaos er et ondt og brunligt dyr, der kommer, når Thorvald Stauning kalder. Det findes i de fleste u-lande og i en alle danske hjem.

Kaos
Ikke truet.
Et billede af en kaos under et angreb på Lalandia i 1689.

Et billede af en kaos under et angreb på Lalandia i 1689.
Videnskabelig klassifikation
rige: Den er overalt.
række: På forreste række med en stor sombrero,
så du ikke kan se filmen.
klasse: 1. klasses
orden: Nej. Den hedder Kaos, så hvad regnede du med?
underorden: Bestemt ikke.
Familie: Orden.
Slægt: {{{slægt}}}
Art: Chaosus.


Liv[redigér]

Kaos angreb i mange år hele verden, lige meget hvor, men flyttede i 1958 til Israel, hvor det har boet lige siden. Ingen ved helt præcist, hvorfor det lystrer Stauning, selv om der er visse, der har en kaosteori, men han har muligvis tæmmet det engang i 1930'erne til brug imod liberalister og andet gøgl. Man har kun få billeder af det, da det for det meste kun dukker kortvarigt op under krige og til byfester. Det er endnu ikke lykkedes for forskerne at fange et. Man var dog ekstremt tæt på under 2. verdenskrig, hvor det desværre nåede at flygte til byen Hiroshima i et uopmærksomt øjeblik. Det var, efter sigende, også med til at stifte møbelfirmaet IKEA.

Hvordan man slipper væk fra kaos[redigér]

Skulle du være så uheldig at møde et kaos, skal du øjeblikkeligt lægge dig fladt på gulvet og være helt stille. Kaos har nemlig et ekstremt dårligt syn. Opdager det dig alligevel, skal du prøve at få fat på kendte kaospiloter såsom fx Thorvald Stauning, Ulla Terkelsen eller en anden, der kan håndtere den slags kaotiske tilstande.

Kaos's bror[redigér]

Kaos har også en bror, han hedder Tango. Tango består af 100 procent Pinkmatter, som er det modsatte af antistof og stoffer, altså Pinkmatter, det siges at grunden til at Area 51 er der, er pga. at de skulle finde et sted til at skærme omverdenen imod Tango's stank

Kaos's opstandelse[redigér]

Det er udregnet af Thorvald Stauning at Kaos opstod lige før din mor's opstandelse da denne kemiske formel: J213O55Na98S566 bandt samen og skabte Kaos. Denne sjældne kombination af grundstofferne J, O, Na og S danner det såkaldte Pinkmatter, som Kaos og det's bror Tango, består af. Det er fortsat ukendt hvordan denne sjældne sammensætning er opstået, men man formoder at det var en gal videnskabsmand ved navn Jonas som fremskaffede denne kombination.

Kendte kaospiloter[redigér]

[redigér]

Kaos har spurgt os om vi ville stille nogle spørgsmål videre for ham. så svar eller du vil blive ransaget af kaos.

<poll>

hersker kaos i dit hjem? Ja Ja øhh, jeg er ikke fra danmark </poll> <poll> har du mødt kaos? ja ja jeg bor stadigvæk i udlandet </poll> <poll> vil du smage på kaos? Ja, hvor? Med stegte rodfrugter og bearnaisesovs, tak! Nej, jeg er vegetar </poll>

<poll>

har du lyst til at se ost? vent jeg troede artiklen var om kaos ja hvorfor ikke? JA!!! (nej) </poll>