Kønsbehåring

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Her ses en person med kønsbehåring, der ses både kønsforvirring og paranoia-tics. Pigen, på billedet, var i livsfare. Prognosen er pessimistisk!
Skæg fyr der forsøger at hjælpe.

Kønsbehåring (el. pubæshår) er de lange sorte og mørkeblå hår du har på glans (skallen der er gemt under flere kilo forhud). De kan også findes under neglene, i øjenene, i kringlen eller omkring Møens Klit.

Hvis du har en mis, så vil du ofte se at den kaster en hårbolle op efter at have slikket alle hårene af.

Er det farligt?[redigér]

Det er ikke bare farligt din idiot, det er vanvittigt dangerous både fysisk og psykisk.

Dine jinglebells kan eksplodere uden varsel. Det er en meget farlig måde, sygdommen fysisk rammer på, også for de nærtstående!

Psykisk sygdom er en anden konsekvens. Det er yderst belastende at være ramt af sygdommen. De mest typiske symptomer er kønsforvirring og underlige fakter, der gøres under kommunikationen, såkaldte paranoia-tics.


Hvordan fjernes det?[redigér]

Det kan behandles på to måder:

Du kan enten

  1. benytte en grov stålbørste (hjælper kun på glans) eller du kan
  2. bruge et stykke korn 10 sandpapir, og så skrubber du på skallen så hårdt du kan, til at du ikke kan se skallen mere. Sådan ordner man det på glans, ganske enkelt.

De andre steder kan man ikke kurere det, så du må vente på du dør (hvis det sætter sig andre steder end på glans).

Vi har desværre ingen glansbilleder.

Spørgsmålet om dusk/no-dusk[redigér]

Manden[redigér]

Manden...skal aldrig røre sin dusk, da det som regel er tegn på at hans nosser også kan producere den eftertragtede hvidkålssuppe, som kvinder har så godt af at få som et lille mellemmåltid[1].Når det er slut med suppen, så forsvinder mandedusken automatisk.

Kvinden[redigér]

Det er et spørgsmål som har optaget mange kvinder og mange havner på det samme: at hår omkring skamlæber og mellemkød forvirrer mere end det ophidser. Det er derimod meget vigtigt at man ikke har barberet hele dusken af, så man ikke bringer manden i en Jeppe Kofod-situation som skampuler en for ung socialdemokrat, da han har glemt at tjekke hendes dusk først. (De bliver yngre og yngre de DSU'er).Subtile utérligheder[redigér]

  1. Det kan ikke udelukkes at forfatteren er blevet påvirket af alle de pornofilm han har indtaget og tror at man bruger kunsttrick o.lign. ved ejakulation.