Jigoro Kano

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap.jpg Kano JAP

Den 28. oktober 1860 fik Jomfru Maria sin anden søn i himlen. Hun døbte sønnen Jigoro og smed ham ned fra himlen så han landede i Japan.

Barndom[redigér]

Jigoro voksede op for sig selv i skoven og lærte hurtigt at sejle i kano, derfor bliver han kaldt Jigoro 'Kano'. Men når han sejlede kano bevæger han sig ikke, men han rykker verden, så han kommer frem.

Mødet med Chuck Norris[redigér]

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Chuck Norris.

Da Chuck Norris blev 28 fandt han på judo, der er en kampsport, hvor man kæmper til døden. Han prøvede at kæmpe mod Jigoro og døde, men genoplivede sig selv to minutter senere.

Jigoros død[redigér]

Amerika var bange for Jigoro, derfor dræbte de ham med to atombomber. først ramte de ham i Hiroshima og tre dage sener i Nagasaki, men Jigoro overlevede. Jigoro fløj i sin kano til Amerika, og på grund af at kanoer er langsomme døde Jigoro på vejen og da han kom frem styrtede han ind i begge World Trade Center tårne 56 år sener. på grund af styrtet vågnede Jigoro fra døden.