Homoseksuel

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
En reklame for USA's 6. Flåde.
30px-Cquote1 svg.png Homoseksuel er ordet for mennesker, alle respekterer og ingen har noget imod. 30px-Cquote2 svg.png
Anonym bøsse, der ikke tør springe ud af skabet


De homoseksuelle udgør generelt en homogen masse, hvorimod de heteroseksuelle er en noget mere blandet skare. Er man derfor typen, der ønsker orden, rette linjer, og rene ariske blonde gener er der ingen som helst tvivl om at man er homoseksuel og bør melde sig på nærmeste bøssebar. Homoseksuelle elsker sport, især i 2'eren.


Men hvordan er det så lige man gør?[1]


Guide til homoriets glæder[redigér]

Hvem mig?![2]

Det her er en personlig beretning, der fortæller hvordan man gør[3]:

"Engang mens jeg var på rejse, gjorde jeg ophold ved et motel i en lille by nær en marinekorpsbase. En parkeringplads der forekom øde nok kl.1 om natten til, at man roligt kunne pisse der. Men den viste sig at være overvåget af det lokale politi, som arresterede mig, ransagede mit hotelværelse og fandt en marihuanacigaret, og anklagede mig for at være i besiddelse af en. Hvorefter jeg blev bragt til det lokale fængsel."

"blev jeg sat i en lille celle-blok, fire rum med hver fire brikse. Cellerne havde ingen døre. Der var 12 fanger i blokken, fire hvide marineinfanterister og otte sorte. Da jeg sagde at jeg tidligere havde været i flåden blev jeg foreholdt hvad marineinfanteristerne hævdede var et velkendt faktum, nemlig at alle sømænd slikker pik og boller hinanden."

"Jeg blev ført ind i den fjerneste celle, hvor jeg blev kneppet i munden af ni og i røven af to. De hvide var bagerst i køen og to af dem kneppede mig samtidig. Jeg betragtede det som et held, at blokkene var så små.'*"

"Næste dag kom de hvide marinere hen til mig og sagde:" "Du flytter ind til os!"

"Jeg var blevet punk for disse fire fyre, som i fængselsjargongen blev mine mænd. De var 19, 20, 21 og 21 år. Anklaget for forhold som væbnet røveri og overfald på politibetjent. Kun en havde nogensinde før haft sex med en fyr - den eneste der havde været i fængsel før. En af marinerne, Dan, en nittenårig med blå øjne og blondt hår knyttede sig til mig mere end de andre. Dan opdagede at han elskede, at få slikket pik og krævdede tilfredsstillelse, når som helst han havde ståpik, hvilket var omkring tre gange om dagen."

"Når jeg tænker tilbage var følelserne så stærke at det er rimeligt at sige at jeg blev forelsket, især i Dan."[4]


Sådan. Hvor svært kan det være?[5]

Som man bemærker er heteroseksualitet ingen hindring for at være fan af sport i 2'eren. Altså homo. Altså hetero der godt kan lide bøsser. Øh...Okay vi stopper her[6].

Vildt vigtig info[redigér]

Igen en fantastisk velskreven tekst. Denne gang med en handy guide til de uerfarne. Men der går lidt kludder i det til sidst. Guiden fremhæver jo at det er heterofyre, der boller en fyr og elsker at have sex med ham? Nogle vil synes at de klare grænser mellem hetero og homo flyder ud, og faktisk ikke er til at få øje på?

Forfatteren – som er anonym – kan afsløre, at det er meningen. Teksten er i ramme alvor en beskrivelse af, hvordan heterofyre har sex med hinanden, uden egentlig at registrere at handlingerne er homoseksuelle. Faktisk stammer teksten fra et videnskabeligt værk, der netop beskriver afstanden mellem det man ved og det man gør. Ikke fordi mennesker er uvidende, men fordi de kategorier vi plejer at lægge ned over os selv og andre ikke altid slår til. Og homoseksuel aktivitet under visse omstændigheder lader sig forene med heteroseksuel identitet.

Der skal mindst en Ph.d. afhandling til at forklare gangbang mellem heteroseksuelle mænd, og det er lige netop hvad der her er tilfældet.

DISCLAIMER[redigér]

Spademanns Leksikon frasiger sig enhver usaglig påstand der hævder at heteroseksuelle mænd kunne finde på at gå i seng med hinanden. Der er absolut intet videnskabeligt belæg for ovenstående sludder! ...Men i garager, på køkkenborde og diverse rastepladser, dér er andelen af tilfælde vist på 87% af de adspurgte mænd i min familie heteroseksuelle mænd.

Svært bøssede noter[redigér]

  1. Mit gæt: man bukker sig ned med en skydeskive på nummeren.
  2. Jeg er nr. 3 fra venstre.
  3. NB: i tilfælde af skabslesbiske (M/K) er proceduren den samme, blot med fisting og i et kvindefængsel.
  4. Henning Bech: Når mænd mødes. Gyldendal. 1987. s.116-17. (Teksten er forkortet og enkelte steder er sproget tilpasset.)
  5. Gider du gentage det?
  6. Øv, hvorfor nu dét? Lige som man sidder og hiver i banditten...