Homoseksualitet

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Jeg synes det er alt for meget – at nu vi skal acceptere homoseksuelle. I morgen kommer der tre mand som siger at: vi er tre, så skal vi have tre mand, trekant, eller to mand og en kvinde. Hvorfor man også to kvinder og en mand. Og så kommer der måske to kvinder og en mand bagefter. Og så man blive forvirret, altså man skal lære i skole hvad er logisk. Logisk det er to og to. Altså hvis nu der er … hvad kommer der ovenpå fra himlen? Der kommer vand. Hvis der kommer olie, hvad siger det, er det normalt eller unormalt? Spørg dig selv."

~ Dahir Jama Roobleh om homoseksuelle


Jim Lyngvild: Hellere fryse end gå dårligt klædt!

Ordforklaring[redigér]

Homoseksualitet af det græske ord homos, der betyder ens eller samme.

Jim Lyngvild eksperimenterer med beklædning. Mon gevir bliver ny trend?

Historie[redigér]

I modsætning til hvad mange tror, så er heteroseksualitet en afledning af homoseksualitet. Og ikke omvendt.

Heteroseksualiteten, som vi kalder den mest udbredte seksuelle norm, blev først navngivet i 1894. Altså senere end homoseksualiteten, der allerede blev navngivet i 1859.[1]. De, som tror heteroseksualitet har fandtes siden Adam og Eva, tager altså fejl. Bibelen nævner ikke ordet, kun at kvinden snød fyren. En slags forløber for vore dages feminisme.

Homoseksualiet bliver brugt som betegnelse for en særlig gruppe individer, der besidder en trang til eller et ønske om seksuel omgang med det samme køn.

I 1970'erne kaldte fyrene sig for bøsser og kvinderne kaldte sig for lebber eller lesbiske.

I dag kalder de kvindelige homoseksuelle sig stadig for lebber eller lesbiske, da det vækker minder om Femø-lejrene, mens fyrene kalder sig for homoseksuelle eller homoer. På engelsk fremmedsprog: Gay.

Jim Lyngvild springer ud!


Særlige kendetegn[redigér]

Der findes en række forestillinger om de specielle kendetegn, hvorved man kan genkende homoseksuelle af det ene eller det andet køn.

Disse er:

  • Upåklagelig tøjstil (Bortset fra Jim Lyngvild, hvor der gik noget galt. Han går derfor nu uden tøj).
  • Løse håndled, følsomt væsen, og med alderen en lettere sofistikeret og til tider krukket fremtræden.
  • Det er anderledes med kvinder. De er maskuline, korthårede eller skaldede, og går i fornuftige sko.
  • Der er dog også lesbiske der holder fast i deres feminine side. Disse kan genkendes ved at være i følgeskab med én af de ovenstående.
Jim Lyngvild: Mon naturist-sæsonen er startet. Hvor er de andre?

Homoseksuel praksis ved samleje[redigér]

Mens konstellationen "Kvinde og mand og kvinde" kan give en frydefuld mangfoldighed af seksuelle konstellationer, så er mandlige homofile henvist til kun to slags sex. De kan enten stikke deres peniser i de andre mænds kropsåbninger, eller de kan praktisere gensidig onani (herunder fellatio). Til gengæld kan de gøre det ti gange på en aften med lige så mange forskellige partnere.

Homoseksuelle på TV[redigér]

En del homoseksuelle ynder at optræde på TV. Det burde de ikke. Programmet Dagens Mand har været stærkt kritiseret. Ikke af nynazister eller kristne, men af homoseksuelle, der ikke kan lide at se andre homoseksuelle på skærmen.

En repræsentant for de homoseksuelle udtaler:

"De unge hører en masse vittighe­der om homo­seksuelle. Samtidig støder de på ste­reo­typer i programmer som ‘Dagens mand’, og så er det den viden, de har." [2]

Underholdningschefen for TV2 har svaret:

"Jeg anerkender synspunktet, og har mødt det i klager fra homoseksuelle. Men så må de selv stille op. Jeg vil gerne have et varieret panel, men kan jo kun caste blandt de mænd, der har lyst til at være med. Og så er der altså 800.000 (seere, red.), der elsker de drenge." [3]

Det ventes dog at de homoseksuelles organisation vil revidere principprogrammet og kæmpe for, at både Dronningen og statsministeren for fremtiden bringer en undskyldning i deres Nytårstaler, hvis det skulle passere igen, at TV2 viser programmer udelukkende med homoseksuelle. Samt fremsætter krav om, at underholdningschefen bliver fyret.

Kendte homoseksuelle mænd[redigér]

Kendte homoseksuelle kvinder[redigér]

(listen over kvindelige håndboldspillere er forkortet af red.)