Hest

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Min kongeløber for en hest"

~ Kong Gulerod


"Vorherre til hest!"

~ Gud


Heste er meget store dyr, der ofte står i udkanten af de fleste storbyer, og sørger for at indbyggerne ikke stikker af. De kan også findes tæt på ækvator idet de elsker det tropiske miljø og at svinge sig i lianer.


Hvordan genkender man en hest?[redigér]

En hest er rimeligt let at genkende, når du færdes ude i naturen, idet den har fire ben, et i hvert hjørne, og en fandens masse hår i den ene ende og en fandens masse tænder i den anden.

Der findes forskellige slags heste. For eksempel er hopper fantastisk gode til at springe, mens islænderen er bedst til at strikke. Skuespilleren Harrison Ford elsker en mustang, som er en amerikansk type hest, der findes omkring Brokefuck Mountain.

Ellers kendes hesten på:

Advarsel[redigér]

Det kan stærkt anbefales at holde sig fra begge ender. Godt nok virker enden med hårene umiddelbart uskadelig, men dét er kun et trick for at få dig til at overse den umiddelbare og MEGET store fare: hovene!!!

Hesten er nemlig ét af de få dyr, der går med sømbeslåede støvler, og det gør bare herrenas at blive sparket af sådan et kræ.

Desuden er der den overhængende fare ved at nærme sig en hest forfra, da den enten ser dine hænder som en pose gulerødder og begynder at gnave i dem, eller bare for sjov snitter halsen over på dig med sine skarpe hove. Dette placerer hesten blandt nogle af de farligste dyr, der nogensinde har eksisteret på jorden. De kom faktisk hertil for at drøvtygge hele jordens befolkning og nakke os, hver eneste gang vi vender ryggen til dem. Derudover besidder de en evne til at hjernevaske nogle individer (fx den lille pige, der tidligere blev nævnt). Det er blevet bevist, at disse individer ikke engang selv er klar over det (der kan henvises til de pisseirriterende Wendy-blade og Walter Farleys Sorte Hingst).

Hest på madpakken![redigér]

Skulle det lykkes dig at indfange et sådant kræ, kan du glæde dig til alskens delikatessermadpakken. Det eneste problem er sådan set, at få de sømbeslåede sko ned i madkassen, men det klares snildt med en mukkert og et par veltilrettelagte slag.

Fakta om heste[redigér]

Den mindst farlige ende.

Se også[redigér]

Hest
'Hor se'
En finlandsk rotweiler

Videnskabelig klassifikation
rige: Overalt
række: 2. række
klasse: Børnehaveklassen
orden: Anarki
underorden: Ja, det er underordnet
Familie: Sarah Jessica Parker
Slægt: Kat
Art: Hamster