Ghana

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Godt eksempel på Ghana's natur.
En ægte ghananer.
En Ghanask Idiot.

"Papænder er ikke dumme, de bare anderledes."

~ Stalin

"Ghana er et godt eksempel på den moderne kartoffelfarm."

~ Arthas

"Hvis jeg havde en kurv lige nu, ville jeg kalde den Ghana."

~ James Bond

Ghana er et naturreservat for papænder og kartonduer, der går mange kontroversielle rygter om at det er et tilflugssted for degraderet politkere.

Oprindelse[redigér]

Ghana stammer fra den tid hvor den globale vandstand begyndte at stige, også kendt som "Amin Jensens badetur". Nogle mener også at det stammer fra en gammel olielampe, det medfører at Ghana må være en lampeånd, det er mange historikere dybt uenige om.

Kultur[redigér]

Eftersom Ghana har en meget begrænset lokalbefolkning, er kulturen og religionen også meget primitiv. Størstedelen af Ghananerne mener de er "Kristne", det betyder at man drikker Jesus' blod ved hjælp af at bælde vin dagen lang, denne slags fanatikere bliver også tit kaldt drankere eller politkere.

Økonomi[redigér]

Pga. af dårlig ledelse og våde papænder er Ghana's økonomi exceptionel dårlig, mange eksperter mener at Ghana er et godt eksempel på en mislykket tuba. På grund af en komplet mangel på løn og flamingoer, har 97% af ghananerne intet hus, dette medfører at Ghana er det land i verdens med de mindste Co² udladninger.

Dyreliv[redigér]

Nogle af verdens mest eksotiske dyr findes i Ghana F.eks den sjældne Ghananske Idiot, som ligesom navnet hentyder, er mildt stupid. Ghana er også hjemsted for klodens største befolkning af papænder og kartonduer, dette har haft en stor indflydelse på de danske skove, Rolex-uroksen er f.eks. uddød.