Furry

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en om Furries. Men den bør undgås for hver en pris, da furry-venlige skribenter allerede har gennem-yiffet den.

En Furry (flertal: furries) er et mystisk menneskeligende og pelset væsen der bebor internettets mørke side. Den frygtelige sandhed er at alle furries engang var mennesker der frasværgede sig sin menneskelighed, for at kunne bruge resten af deres liv på at iføre sig et fjollet kostume, glo på de mest forstyrrede pornografiske tegninger af anthropomorfiske dyr og generelt te sig som et rabiesramt dyr.

En Furry Tale[redigér]

Der var engang ....og resten var pels. Den amusante bundtmager Johannesen kravlede tit og ofte ind i sine pelse. Når han var færdig med dagens dont tog han dem af. Pludselig en dag sad pelsen fast og en stemme sagde: "Nu er du en sibirisk ozelot"....!? Åårh nej jeg vil hellere være en sølvræv. Den amusante bundtmager var tvunget på mexicansk bøssebar hvor han som så ofte før bestilte en tequila. Hans savl hang ned af mundvigene og bøsserne ville røre pelsen. De spurgte om de ikke skulle pille lus på hinanden og pludselig stod bøsserne og madede bundtmageren med lus de havde fundet i ozeloten. Og de pelsede løs til Gloria Gaynor og..... pyh.... åh... nej....... Ja, det er svært når skribenten kaster sig ud i noget som pelser til på et eller tidspunkt, men du kan jo tage og læse overskriften...DER STÅR IKKE FAIRY TALE og en furry tale er noget der pelser til[1].

Links[redigér]

Fodnoter[redigér]

  1. Hvor trist det end lyder, bliver furries meget liderlige, når de læser denne type historier.